15 ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου
Viralman.gr

15 ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου

Λένε πως ένας καλός πατέρας στηρίζει, φροντίζει και αγαπά πρώτα απ’ όλα την μητέρα. Φέρνει στην οικογένεια ισορροπία και διατηρεί την ασφάλεια που χρειάζονται τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς. Και μπορεί μερικές φορές να γκρινιάζουμε όταν ο μπαμπάς του σπιτιού δεν πλένει τα πιάτα ή δεν πάει τα παιδιά για ποδήλατο τις Κυριακές, όμως όλες αναγνωρίζουμε πως χωρίς τον άνθρωπό μας στο πλάι μας, τίποτα δεν θα ήταν τόσο εύκολο.

Γι’ αυτό κι εγώ, λόγω της ημέρας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου διότι πρώτα απ’ όλα φροντίζει κι αγαπά εμένα.

Σ’ ευχαριστώ που με διάλεξες για μάνα των παιδιών σου. Όσο κι αν ήθελα παιδί, ποτέ δεν θα το αποφάσιζα αν δεν ήμουν σίγουρη πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου θα μπορέσει να σταθεί σαν βράχος στην οικογένειά μας.

Σ’ ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου στη γέννα. Δεν ξέρω αν θα είχα αντέξει τις δώδεκα ώρες πόνου και αγωνίας μέχρι να καλωσορίσουμε την κόρη μας στον κόσμο.

Σ’ ευχαριστώ που ποτέ δεν παρεξήγησες τα νεύρα ή την ανασφάλεια που ένιωσα όταν επέστρεψα από το μαιευτήριο στο σπίτι.

Σ’ ευχαριστώ που μου έλεγες κάθε πρωί πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Τα λόγια σου μου έδιναν πάντα δύναμη να γίνομαι καλύτερη, παρόλο που δεν σου το’ πα ποτέ έως τώρα.

Σ’ ευχαριστώ που ακόμα και σήμερα, παρόλο που δεν θυμίζω σε τίποτα την όμορφη κοπέλα που γνώρισες, με βρίσκεις όμορφη και μου το λένε τα μάτια σου κάθε φορά που με κοιτάς με τρυφερότητα.Σ’ ευχαριστώ που παίζεις με την κόρη μας, ακόμα κι όταν είσαι κουρασμένος ή αγχωμένος από τη δουλειά.

Σ’ ευχαριστώ που φροντίζεις κάθε μέρα να μην μας λείπει τίποτα, ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα και ζορίζεσαι πολύ για να τα βγάλεις πέρα.

Σ’ ευχαριστώ που στήριξες την απόφασή μου να συνεχίσω τη δουλειά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως οι υποχρεώσεις του σπιτιού μοιράζονται στα δυο.

Σ’ ευχαριστώ που μοιράζεσαι μαζί μου τις έγνοιες και τα προβλήματά σου. Αυτό σημαίνει πως μ’ εμπιστεύεσαι και νιώθω πως σου είμαι σημαντική.

Σ’ ευχαριστώ που είσαι πλάι μου κι ακούς τις έγνοιες και τα προβλήματά μου. Η κατανόηση και η ηρεμία σου με βοηθά να βρω τις λύσεις και τις απαντήσεις που με πάνε παρακάτω.Σ’ ευχαριστώ που όταν επιστρέφεις από τη δουλειά ανοίγεις μια μεγάλη αγκαλιά για να χωρέσουμε εγώ κι η κόρη μας. Να είσαι σίγουρος πως όλη τη μέρα μας έχεις λείψει τόσο όσο σου λείπουμε κι εμείς.

Σ’ ευχαριστώ που τα βράδια, όταν το παιδί μας πάει να κοιμηθεί, με παίρνεις αγκαλιά και τα κάνουμε όλα μαζί όπως παλιά, όπως κάναμε πάντα.

Σ’ ευχαριστώ που με βοηθάς να γίνομαι κάθε μέρα λίγο καλύτερη από χθες – αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου κι εσύ με βοηθάς να το πραγματοποιώ.

Σ’ ευχαριστώ που ακόμα και στις μεγάλες κρίσεις μας, όταν τα προβλήματα ήταν βουνό και ήταν δύσκολο να τα ξεπεράσουμε, εσύ ήσουν εκεί και κράταγες το χέρι μου με πείσμα και αγάπη μέχρι να έρθει πάλι η νηνεμία.

Σ’ ευχαριστώ για όλα τα μικρά, τα καθημερινά που όταν τα προσθέτεις φτιάχνουν ένα μεγάλο όνειρο που ονομάζεται ζωή. Ζωή μαζί σου.

Πηγή : mama365.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr