16χρονη ανοίγει το Δώρου του Παππού της και Παγώνει. Δεν Πίστευε στα Μάτια της με Αυτό που είδε μέσα στο Κουτί.
Viralman.gr

16χρονη ανοίγει το Δώρου του Παππού της και Παγώνει. Δεν Πίστευε στα Μάτια της με Αυτό που είδε μέσα στο Κουτί.

Το δώρο γενεθλίων είναι πάντα ιδιαίτερο, ειδικά όταν έχει συναισθηματική αξία. Αλλά κατά την άποψή μας, κανένα δώρο γενεθλίων δεν θα είναι πάντα σε θέση να ξεπεράσει αυτό που έλαβε η Lauren Blank από τον παππού της.

Η κοπέλα γινόταν 16 χρονών και είχε μόλις πάρει ένα δώρο από τον παππού της, τον Ρον Πιτρίλο, ο οποίος είναι 72 ετών. Ήταν όμορφα τυλιγμένο, αλλά μόλις το έσκισε και είδε τι ήταν μέσα, κατέληξε με δάκρυα στα μάτια της.

Ο παππούς της της είχε δώσει ένα δώρο, το οποίο ετοίμαζε εδώ και χρόνια, από της 16 Φεβρουαρίου 2003 και ήταν το πιο ιδιαίτερο δώρο που θα μπορούσε κανείς να λάβει.

Είχε γράψει σε ένα λεύκωμα πράγματα και καταστάσεις της καθημερινής τους ζωής μαζί από την ηλικία των 2 ετών μέχρι την ηλικία των 5 ετών.Μετά από πολύ σκέψη, αποφάσισε ότι τώρα ότι θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να της το δώσει, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις αναμνήσεις τους μαζί.

Σε αυτό το λεύκωμα μοιράζονται τόσες πολλές ιδιαίτερες μνήμες μαζί, καθώς πήγαιναν καθημερινά στο ζωολογικό κήπο, εκτός από τις Δευτέρες, αφού ήταν κλειστά.Αλλά όλες αυτές οι αναμνήσεις που συγκεντρώθηκαν, μετατράπηκαν σε 185 σελίδες ανεκτίμητης αξίας αναμνήσεων και γέλιου.

«Θέλω απλώς οι παππούδες που έχουν γεννηθεί την δεκαετία του ’40 και του ’50 να γνωρίζουν ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα», δήλωσε ο γλυκύτατος παππούς.

Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το πιο γλυκό δώρο και είμαστε τόσο χαρούμενοι που αυτός ο παππούς το σκέφτηκε για τη εγγονή του!

Credit: gladwire.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr