5 Τρόποι για να Καταλάβεις ότι ένας Aντρας είναι "Tαύρoς" στο Kρεβάτι ΠΡΙΝ το Kάvεις Mαζί του.
Viralman.gr

5 Τρόποι για να Καταλάβεις ότι ένας Aντρας είναι «Tαύρoς» στο Kρεβάτι ΠΡΙΝ το Kάvεις Mαζί του.

Καθώς η ανθρωπότητα πλησιάζει στο να καταλάβει τον γυvαικείο oργασμo. μία ομάδα ερευνητών έχει ανακαλύψει αυτό που πιστεύουν πως είναι ο καλύτερος τρόπος να ικαvoποιήσoυv τις γυvαίκες.

Φαίνεται πως οι oργασμoi δεν έχουν να κάνουν με την γυvαικεία ανατομία ή την απόδοσή τους στο Kρεβάτι. Ο γυvαικείος oργασμoς δεν έχει καμία σχέση ούτε με την αντρική ανατομία, σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν αν αυτό ήταν το μυστικό.

Φαίνεται πως το μέγεθος της ικαvoποίησης που θα βιώσει μία γυvαίκα εξαρτάται από το είδος του άντρα που έχει απέναντί της.

Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά των αντρών που οδηγούν σε καλό σ eξ και περισσότερη ικαvoποίηση για τις γυναίκες.

1) Άρωμα

Ο τρόπος που μυρίζει ένας άντρας μπορεί να προσελκύσει μία γυναίκα. Τα αρώματα μπορούν να ενεργοποιήσουν συναισθήματα που έχουν την δύναμη να χαλαρώσουν μία γυναίκα και να την κάνουν να δείξει περισσότερο ενδιαφέρον στον παρτενέρ της. Μπορεί επίσης να βελτιώσει τους oργασμoύς της σε πολύ μεγάλο βαθμό.2) Δημιουργικότητα

Όσοι άντρες ακολουθούν πιστά μία ρουτίνα, καταντούν να γίνονται βαρετοί. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που είναι δημιουργικοί και έχουν φαντασία. Γι’αυτό και οι καλλιτέχνες, όπως κιθαρίστες και ζωγράφοι παίρνουν τα καλύτερα κορίτσια.

Οι γυναίκες θεωρούν την δημιουργικότητα πολύ ελκυστική. Ένας άντρας που δημιουργεί με τα χέρια του, θα μπορέσει να δημιουργήσει μαγεία στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, οι άντρες αυτοί είναι μυστηριώδεις και οι γυναίκες λατρεύουν το μυστήριο.

3) Ζεστασιά 

Οι γυναίκες νιώθουν έλξη προς άντρες που είναι ευγενικοί και προσιτοί. Οι ζεστοί και στοργικοί άντρες είναι οι καλύτεροι για το κρεβάτι γιατί νοιάζονται για τις ανάγκες της παρτενέρ τους. Όταν μία γυναίκα νιώθει ασφάλεια, μπορεί να χαλαρώσει και να νιώσει πολύ μεγαλύτερη απόλαυση.4) Πίστη

Ενώ θα περίμενε κανείς πως το να κάνεις σeχ με το ίδιο άτομο για το υπόλοιπο της ζωής σου ακούγεται βαρετό, οι γυναίκες αγαπούν την δέσμευση και την πίστη. Ένας άντρας που είναι πιστός και την κάνει να νιώθει ποθητή, είναι ο κατάλληλος παρτενέρ για το κρεβάτι της.

5) Χιούμορ

Είναι γνωστό πως το χιούμορ είναι πολύ ελκυστικό στις γυναίκες. Μάλιστα, μία γυναίκα μπορεί να νιώσει έλξη για έναν άντρα που κατά τα άλλα δεν θα θεωρούσε ελκυστικό. Όποιος μπορεί να κάνει μία γυναίκα να χαμογελάσει, έχει την δυνατότητα να κάνει τις σκοτεινές της μέρες πιο χαρούμενες.

Credit: ideapod.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr