55Χρονη Πάει σε Εκπομπή για να την Σουλουπώσουν και ο Άντρας της Καταρρέει Όταν τη Βλέπει .
Viralman.gr

55Χρονη Πάει σε Εκπομπή για να την Σουλουπώσουν και ο Άντρας της Καταρρέει Όταν τη Βλέπει .

Makeover: Αυτές οι γυναίκες ποτέ δεν βρίσκουν το χρόνο να περιποιηθούν τους εαυτούς τους. Επομένως, τα νέα τους makeover έκαναν μέχρι και τις ίδιες να πάθουν σοκ. Το μακιγιάζ αποτελεί κάτι ξένο στην καθημερινή τους ρουτίνα και η διατήρηση των μαλλιών τους, είναι κάτι σαν καθήκον για τις ίδιες.

Makeover:

Η Ann Marie ήταν η πρώτη που έλαβε αυτό το εκπληκτικό makeover. Με τη βοήθεια του hairstylist Louis Licari, είχε μια πανέμορφη μεταμόρφωση. Η αντίδρασή της ήταν ανεκτίμητη όταν είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη για πρώτη φορά μετά το makeover.

Η Debbie και ο σύζυγός της είχαν προετοιμαστεί για το νέο της look και ήταν και οι δύο ανήσυχοι για τα αποτελέσματα. Η Debbie είχε αφήσει τα γκρίζα μαλλιά της να φαίνονται εδώ και 8 χρόνια. Όταν οι Louis Licari και Jill Martin, την βοήθησαν με μια εντελώς νέα εμφάνιση, η λαμπερή της ομορφιά μάγεψε τους πάντες.

Ο σύζυγος της Debbie είχε την πιο γλυκιά αντίδραση από όλους. Δεν μπορούσε να κρύψει το τεράστιο χαμόγελο του, ούτε να πάρει τα μάτια του από τη γλυκιά του Debbie, την αγάπη της ζωής του.Απλώς παρακολουθήστε τις λέξεις που μοιράζεται, που λιώνουν τις καρδιές όλων.

Διαβάστε επίσης:

Παχυσαρκία: Γυναίκα 160 κιλά που ήταν εθισμένη στην ανθυγιεινή διατροφή αδυνατίζει και αλλάζει ολόκληρη η ζωή τηςΚαρκίνος των ωοθηκών: 2χρονο κορίτσι πάσχει από καρκίνο 3ου σταδίου

Προσπάθησε να αποφύγει το σχολείο κάνοντας ότι έχει ανεμοβλογιά

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr