5Χρονη Κόλλησε σε Βαλβίδα Αναρρόφησης Πισίνας και της Ρούφηξε το Λεπτό Έντερο
Viralman.gr

5Χρονη Κόλλησε σε Βαλβίδα Αναρρόφησης Πισίνας και της Ρούφηξε το Λεπτό Έντερο

Ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Αίγυπτο, η 5χρονη Σάλμα Μπασίρ κάθισε κατά λάθος στην κύρια βαλβίδα αναρρόφησης της πισίνας.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, το κοριτσάκι βρέθηκε αβοήθητο ενάντια στη δύναμη αναρρόφησης. Φώναξε για βοήθεια, αλλά ούτε και ο ναυαγοσώστης μπορούσε να τη διασώσει έγκαιρα.

Η Σάλμα φορούσε κόκκινο μαγιό, οπότε όταν τελικά τραβήχτηκε από την πισίνα, η μητέρα της πίστευε ότι είδε κομμάτια του κόκκινου υφάσματος στο τσιμπεντο. Τότε συνειδητοποίησε την τρομακτική και σουρεαλιστική αλήθεια – ότι η αναρρόφηση ρούφηξε στη κυριολεξία το λεπτό έντερο της Σάλμα από το σώμα της.

Τραγικά, αυτό συμβαίνει περισσότερο συχνά από ότι μπορείτε να σκεφτείτε.Για παράδειγμα, η Fox News ανέφερε ότι το 2008, ένα 6χρονο κορίτσι από τη Μινεάπολις κάθισε σε ένα σιφόνι αναρρόφησης πισίνας και η αναρρόφηση της προκάλεσε ρήξη της εντερικής της οδού. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης, αλλά τελικά πέθανε από επιπλοκές. Οι τραυματισμοί της οδήγησαν στην ομοσπονδιακή νομοθεσία για να εξασφαλίσει καλύτερη ασφάλεια σε πισίνες

Οι γιατροί προετοίμασαν την οικογένεια της Σάλμα για το χειρότερο και της έδωσαν λίγες μόνο εβδομάδες ζωής. Αποφασισμένοι να της παρέχουν την καλύτερη δυνατή ευκαιρία, η οικογένειά της άφησαν πίσω τους τα πάντα και μετακόμισε στην Πενσυλβανία για μια σωτήρια θεραπεία. Μετά από δωρεές 300.000 δολαρίων και αναμονή σχεδόν δύο ετών, η Σάλμα υποβλήθη σε μεταμόσχευση λεπτού εντέρου, αλλά το σώμα της το απέρριψε.Έξι μήνες αργότερα, το μόσχευμα απομακρύνθηκε – εκτός από το παχύ έντερο και τη χοληδόχο κύστη.

Παρά τη ζοφερή διάγνωση των γιατρών, η Σάλμα επέζησε και είναι πλέον ομιλητική, αισιόδοξη και ευγενική 16χρονη. Όπως πρόκειται να δείτε, η καθημερινή της ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά το πνεύμα της είναι ισχυρό όσο ποτέ.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr