7 Πράγματα που ενας Αληθινός Κύριος δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σε μια γυναίκα
Viralman.gr

7 Πράγματα που ενας Αληθινός Κύριος δεν πρόκειται ποτέ να κάνει σε μια γυναίκα

Ενώ ο ένας μπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον, ο άλλος μπορεί να ανησυχεί για το πότε θα πάρει το νεότερο video game. Η ωριμότητα συμβαίνει σε διαφορετική ηλικία για τον καθένα.

Ακριβώς επειδή ο σύντροφός σας βρίσκεται στην ίδια ηλικία με σας, δεν σημαίνει ότι είστε εξίσου ώριμοι.

Ένας ώριμος άνδρας, ποτέ δεν θα κάνει αυτά τα επτά πράγματα:


1. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Όταν ένα αγόρι φθάνει σε ηλικία ωριμότητας, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το να κλείνεται στο δωμάτιό του και να κρύβεται από τον κόσμο, δεν διορθώνει τίποτα.

Ένας ώριμος άνδρας ξέρει, ότι ο καλύτερος τρόπος για να λύσει ένα πρόβλημα είναι να το αντιμετωπίσει κατά μέτωπο και να βρει μια λύση. Δεν τρέχει μακριά από τα προβλήματά του, αλλά ασχολείται μαζί τους.

2. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ

Ένας άνθρωπος που αγαπά αληθινά, ποτέ δεν θα σας επικρίνει. Είτε πρόκειται για την εμφάνισή σας, το βάρος σας, τη δουλειά σας, ή τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Ένας ώριμος άνδρας είναι υποστηρικτικός. Ποτέ δεν θα σας ρίξει για χάρη της δικής του ικανοποίησης. Θα θέλει να είστε ευτυχισμένη.3. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

Ένας ώριμος άνδρας ξέρει ότι το να δείχνει τα συναισθήματά του, δεν είναι σημάδι αδυναμίας. Είναι σημάδι της ανθρώπινης ύπαρξης, του να είσαι ανοικτός και ευάλωτος. Δεν πιστεύει ότι μειώνεται ως άνδρας, επειδή αποκαλύπτει ότι σας αγαπά ή μοιράζεται τα συναισθήματά του.

4. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Η οικογένεια και οι φίλοι είναι σημαντικοί, αλλά ένας ώριμος άνθρωπος δεν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να μην αποτελείτε προτεραιότητα. Αντ” αυτού, θα προσπαθήσει να σας συμπεριλάβει. Θα σας γνωρίσει στην οικογένειά και τους φίλους του και θα ενθαρρύνει τη σχέση.

5. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να σέβεσαι σε μια σχέση. Ένας ώριμος άνδρας ποτέ δεν θα σας βάλει χέρι. Δεν θα ξεπεράσει τα όριά σας και δεν θα κάνει πλάκα με τις πεποιθήσεις σας. Θα σέβεται τον χώρο σας και τα συναισθήματά σας. Ξέρει ότι μια υγιής σχέση χτίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.6. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Ένας άνθρωπος που είναι ώριμος, περνάει χρόνο με τους γονείς του. Ο ίδιος, εκτιμά πως φρόντισαν γι’αυτόν και είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει το ίδιο. Ωστόσο, δεν τους επιτρέπει να λαμβάνουν αποφάσεις αντί γι’αυτόν.

7. ΕΝΑΣ ΩΡΙΜΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ένας ώριμος άνδρας δεν σκέφτεται μόνο το σήμερα. Μπορεί να ζει στο παρόν, ενώ εξακολουθεί να κάνει σχέδια για το μέλλον. Δεν σπαταλά όλα τα χρήματα που έχει, γιατί συνειδητοποιεί τις συνέπειες. Ξέρει ότι είναι σημαντικό να προγραμματίζεις το μέλλον.

 


Πηγή: truelife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr