7 Σημάδια - Καμπανάκια του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει
Viralman.gr

7 Σημάδια – Καμπανάκια του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι η δεύτερη πιο συνηθισμένη μορφή καρκίνου για τις γυναίκες παγκοσμίως. Είναι επομένως λογικό να συζητηθεί ένα τόσο τρομακτικό ζήτημα.

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: Ποια είναι συνήθως η συμπεριφορά αυτού του καρκίνου

Αυτή η καταστροφική ασθένεια μπορεί να μεταβάλει εντελώς το αναπαραγωγικό σύστημα προκαλώντας τέτοια βλάβη που μπορεί να απαιτήσει και υστερεκτομή. Όπως οι περισσότεροι καρκίνοι, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αρχίζει με προκαρκινικά κύτταρα που σχηματίζουν ευθεία γραμμή στην μήτρα. Συνήθως, τα κύτταρα αυτά χρειάζονται πάρα πολλά χρόνια για να σχηματίσουν εν τέλη καρκίνο.

Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: Υπάρχουν κατηγορίες;

Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας κατηγοριοποιείται με βάση τους τύπους των κυττάρων που επηρεάζονται καθώς και το που πρωτοεμφανίζεται στον τράχηλο (εκτοκκικό, ενδοκέρβιο ή ζώνη μετασχηματισμού).

Τα αποτελέσματα από το ετήσιο τεστ Παπανικολάου, θα επιβεβαιώσουν εάν τα κύτταρα σας έχουν μετατραπεί σε καρκινικά, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις που μπορείτε να παρακολουθείτε πριν από τον ετήσιο έλεγχο. Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα συμπτώματα που πρέπει να ελέγχετε συχνά, καθώς μπορεί να είναι πρώιμα σημάδια καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.Καρκίνος τραχήλου της μήτρας: Οι 7 ενδείξεις

  • 1. Μη φυσιολογική κολπική αιμορραγία

  • 2. Ασυνήθιστες κολπικές εκκρίσεις
  • 3. Πυελικός πόνος

  • 4. Δυσκολία κατά την ούρηση
  • 5. Απώλεια Βάρους

  • 6. Πρηξίματα και πόνοι στο σώμα σας
  • 7. Ασυμπτωματικός ΚαρκίνοςΌσο τρομακτικό κι αν ακούγεται, ο καρκίνος αυτός, δεν έχει κανένα σύμπτωμα στα πρώιμα του στάδια.

Διαβάστε επίσης:

Διακόσμηση κουζίνας: Την ανακαίνισε πληρώνοντας μόλις 5 ευρώ

Καρκίνος διατροφή: Πεθαίνει με το που αρχίσετε αυτά τα 5 τρόφιμα

Κακοποίηση ζώων: Έσπασε την ουρά γερμανικού ποιμενικού επειδή δεν καθόταν ακίνητο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr