8 Ανατριχιαστικές Φωτογραφίες του 19ου Αιώνα από Ανθρώπους ΜΕΤΑ τον Θάνατό τους, που θα σας στοιχειώσουν για Πάντα...
Viralman.gr

8 Ανατριχιαστικές Φωτογραφίες του 19ου Αιώνα από Ανθρώπους ΜΕΤΑ τον Θάνατό τους, που θα σας στοιχειώσουν για Πάντα…

Η λήψη φωτογραφιών είναι δημοφιλής από όταν εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή τον 19ο αιώνα. Αλλά οι φωτογραφίες που τραβούσαν τότε είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που βγάζουμε σήμερα.

Τον 19ο αιώνα, πολλοί συνήθιζαν να βγάζουν φωτογραφίες ανθρώπων μετά τον θάνατό τους και κοιτώντας τες, είναι δύσκολο να μην τρομάξει κανείς.

Δείτε τις και θα καταλάβετε…

1. Είναι η φωτογραφία μίας μητέρας που προσεύχεται για την κόρη της.

2. Είναι δύσκολο να κοιτάει κανείς φωτογραφίες νεκρών αλλά αυτή η φωτογραφία το πάει σε άλλο επίπεδο.3. Αυτή η φωτογραφία δεν είναι τόσο τρομακτική όσο καταθλιπτική. Το πρόσωπο της μητέρας μας κάνει να συγκινούμαστε.

4. Κοιτώντας αυτή την συλλογή, μας είναι αδύνατο να πιστέψουμε πως κάποτε το θεωρούσαν φυσιολογικό να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες. Στην φωτογραφία αυτή, η μία από τις δύο αδερφές είναι ζωντανή, ενώ η άλλη έχει πεθάνει.

5. Δύο αδέρφια στην τελευταία τους χειραψία. Αναρωτιόμαστε ποια να είναι η ιστορία πίσω από την φωτογραφία. Πώς να πέθανε το μικρό αγόρι;6. Μοιάζει με σκηνή από ταινία τρόμου. Φαίνεται σαν να μην είναι αληθινή.

7. Το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν τα μάτια του κοριτσιού. Τα μάτια από μόνα τους λένε μία πολύ σκοτεινή ιστορία.

8. Μοιάζει με φωτογραφία τραβηγμένη από ταινία τρόμου ή ταινία με ζόμπι. Είναι η φωτογραφία μίας γυναίκας που πέθανε σε πυρκαγιά. Ευτυχώς που δεν είναι έγχρωμη…

Credit: providr.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr