9 Ανατριχιαστικές φωτογραφίες, που Τραβήχτηκαν Λίγο Πριν την Καταστροφή. Η 7η θα σας Καθηλώσει.
Viralman.gr

9 Ανατριχιαστικές φωτογραφίες, που Τραβήχτηκαν Λίγο Πριν την Καταστροφή. Η 7η θα σας Καθηλώσει.

Οι κάμερες μπορούν να καταγράψουν πολλά πράγματα: από στιγμές ευτυχίας, όμορφα τοπία μέχρι εκπληκτικά κατορθώματα της ανθρωπότητας. Μπορούν όμως να αποτυπώσουν και στιγμές από την ζωή κάποιου ή ακόμα και ένα περιστατικό που άλλαξε την ζωή του για πάντα. 

Παρακάτω θα δείτε μία συλλογή φωτογραφιών που αποτυπώνουν την ηρεμία πριν την καταιγίδα… κυριολεκτικά σε μερικές περιπτώσεις.

Deborah Garlick

Στις 26 Δεκεμβρίου 2004, ένα τσουνάμι χτύπησε τις Νοτιοανατολικές ακτές της Ασίας στοιχίζοντας την ζωή σε 230,000 ανθρώπους. Μία από αυτούς ήταν η 31χρονη Briton Deborah Garlick, που είχε πάει στην Ταϊλάνδη για διακοπές. Μήνες αργότερα, οι γονείς της έλαβαν κάποιες φωτογραφίες που ανήκαν σε εκείνη. Αυτή είχε τραβηχτεί λίγες μέρες πριν την καταστροφή.

Θάνατος σε υψηλή ταχύτητα

Ο οδηγός αγώνων από την Βραζιλία, Ayrton Senna, κέρδισε το κύπελλο της Φόρμουλα 1 τρεις φορές και θεωρείται ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Έχασε την ζωή του την 1η Μαΐου 1994, όταν το αμάξι του συγκρούστηκε στον τοίχο κατά την διάρκεια ενός αγώνα στην Ιταλία. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Έφυγαν μαζί

Στις 15 Φεβρουαρίου 1961, η ομάδα του καλλιτεχνικού πατινάζ των ΗΠΑ ανέβηκε στην πτήση 548 από Νέα Υόρκη προς Βρυξέλλες. Πήγαιναν για το πρωτάθλημα που γινόταν στην Πράγα και έβγαλαν αυτή την φωτογραφία για να θυμούνται την στιγμή. Το αεροπλάνο τους όμως ποτέ δεν προσγειώθηκε του και όλοι οι επιβάτες πέθαναν.Αυτοκτονία στον Αέρα

Ο Budd Dwyer ήταν ο κρατικός ταμίας της Πενσιλβανίας το 1987. Κατηγορήθηκε πως είχε δωροδοκηθεί για ένα κρατικό συμβόλαιο και θα καταδικαζόταν στις 23 Ιανουαρίου. Την προηγούμενη μέρα κάλεσε μία συνέντευξη τύπου και αυτοκτόνησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δημοσιογράφων. Η όλη σκηνή καταγράφτηκε σε κάμερα.

Έκπτωτος ήρωας

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, η αστυνομικός Moira Smith είδε το πρώτο αεροπλάνο να χτυπάει έναν από τους δίδυμους πύργους και ήταν η πρώτη που ανέφερε την επίθεση. Πήγε στους πύργους και άρχισε να βοηθάει στην εκκένωση, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. Την είδαν να μπαίνει μέσα στον Βόρειο πύργο λίγο πριν καταρρεύσει και την σκοτώσει.

Πέθανε για μια φωτογραφία

Το τέλος της Ευρώπης είναι το ψευδώνυμο της Cabo Da Roca, ένα ακρωτήρι στην Πορτογαλία που είναι το πιο δυτικό σημείο της Ευρώπης. Το ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει μία επικίνδυνη φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού αλλά δεν πήγε όπως ήθελαν. Η γυναίκα γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.Η πικρή πτήση

Ο 15χρονος Gary Slok και η μητέρα του, Petra, γυρνούσαν από διακοπές στην Μαλαισία. Έβγαλαν μία φωτογραφία όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να θυμούνται το ταξίδι τους. Το αεροπλάνο όμως στο οποίο επέβαιναν χτυπήθηκε από Ουκρανικό πύραυλο, σκοτώνοντας τους πάντες μέσα.

Κατέγραψε τον θάνατό της

Η στρατιωτικός Hilda Clayton πήγε στο Αφγανιστάν το 2013. Ένα πρωινό, πήγε σε μία άσκηση που είχε σκοπό να εκπαιδεύσει Αφγανούς στρατιώτες όταν συνέβη ένα ατύχημα. Έγινε μία έκρηξη που την σκότωσε μαζί με 4 Αφγανούς στρατιώτες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από εκείνη, μερικά δευτερόλεπτα πριν τον θάνατό της.

Φανατικός δελοφόνος

Στις 8 Δεκεμβρίου 1980, ο John Lennon έφυγε από το διαμέρισμά του για να πάει για ηχογράφηση όταν σταμάτησε για να δώσει αυτόγραφα. Υπέγραψε ένα αντίτυπο του τελευταίου του άλμπουμ για τον Mark David Chapman όπως δείχνει και η εικόνα. Ο Chapman τον περίμενε να γυρίσει σπίτι και μετά τον πυροβόλησε στην πλάτη 4 φορές.

Credit: thebuzztube.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr