Αδάμου-Κουινέλης Μυστικός γάμος ; Τι απάντησε η Ήβη Αδάμου στης φήμες...
Viralman.gr

Αδάμου-Κουινέλης Μυστικός γάμος ; Τι απάντησε η Ήβη Αδάμου στης φήμες…

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης απολαμβάνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά την απόκτηση του παιδιού τους.

Το γλυκό κοριτσάκι τους που ήρθε στον κόσμο πέρυσι τον Ιούνιο και έγινε ενός έτους, είναι όλη τους η ζωή και η απόλυτη προτεραιότητά τους και όπως εξηγεί η όμορφη τραγουδίστρια, έφερε στην καθημερινότητά τους την απίστευτη ευτυχία.

Όταν η ευτυχισμένη μαμά ρωτήθηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη της κόρης της, εκείνη απάντησε: «Δεθήκαμε πιο πολύ. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων.

Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά. Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και «απογειώνει» μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο».

Τι απαντάει όμως στην ερώτηση αν έχει παντρευτεί μυστικά τον πατέρα του παιδιού της;

Δείτε στην παρακάτω gallery…Οι δύο καλλιτέχνες, δεν είναι… συνέταιροι μόνο στην ζωή αλλά και στα επαγγελματικά…

Το ζευγάρι είναι απόλυτα ευτυχισμένο. Όμως, είναι αλήθεια ότι έχουν παντρευτεί εδώ και καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα;Η Ήβη Αδάμου, ερωτηθείσα από το DownTown Κύπρου αν ισχύει ο αστικός μύθος ότι πράγματι έχουν παντρευτεί, απάντησε χωρίς περιστροφές:

«Όχι, όχι, δεν ισχύει αυτό.»

Πηγή : gossip-tv.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr