Αυτές οι Φωτογραφίες Γέννας Έχουν Καθηλώσει Όλο τον Πλανήτη. Δυστυχώς Δεν είναι για Καλό
Viralman.gr

Αυτές οι Φωτογραφίες Γέννας Έχουν Καθηλώσει Όλο τον Πλανήτη. Δυστυχώς Δεν είναι για Καλό

Μία μητέρα που βίωσε μία τραγική θνησιγένεια αποκάλυψε γιατί επέλεξε να έχει έναν φωτογράφο στην γέννα της, στην νεκροψία του γιου της και ακόμα και την κηδεία του.

Η Sarah Jade, 33, από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, γέννησε τον γιο της, Aksel Jude, στις 33 εβδομάδες αφού είχε πεθάνει στην μήτρα λόγω σοβαρών επιπλοκών με την ανάπτυξη του εγκεφάλου του.

Η Jade και ο άντρας της, Tim, 34, ζήτησαν από τον φωτογράφο Lacey Barratt να καταγράψει την γέννηση του γιου της από την στιγμή που ξεκίνησε ο τοκετός μέχρι και την κηδεία του – συμπεριλαμβανομένου και της νεκροψίας.

Η Sarah, που έχει και έναν 3χρονο γιο, τον Arthur, λέει πως οι φωτογραφίες έχουν βοηθήσει εκείνη και τον άντρα της να ξεπεράσουν το γεγονός και να διατηρήσουν την μνήμη του γιου τους.

Η μητέρα είπε πως ποτέ ξανά δεν είχε νιώσει τόσο διαφορετικά συναισθήματα ταυτόχρονα και ένιωθε πως δεν θα άντεχε.Λέει πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τις φωτογραφίες αυτές γιατί έτσι θα έχει πάντα κάτι να θυμάται τον γιο της.

Οι γιατροί είχαν ανησυχήσει πολύ για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του Aksel στην εξέταση των 20 εβδομάδων και μετά από μία σειρά εξετάσεων στις 31 εβδομάδες.

Τελικά, οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν όταν ο γιος τους διαγνώστηκε με μία ανωμαλία στον εγκέφαλο που ήταν τόσο σοβαρή που δεν θα του επέτρεπε να επιβιώσει έξω από την μήτρα.Δυστυχώς, στις 33 εβδομάδες η καρδιά του Aksel σταμάτησε να χτυπάει και η Sarah τον γέννησε νεκρό το επόμενο πρωί.

Η Lacey λέει πως έχει δεχτεί πάρα πολλά μηνύματα υποστήριξης και σχόλια από γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους και τις ευχαριστεί γι’αυτό. 

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr