Αυτό είναι το Νέο Υπερ-Τούμπανο Κορίτσι του Usain Bolt. Μόλις το Δείτε με Μαγιό, θα Ζαλιστείτε!
Viralman.gr

Αυτό είναι το Νέο Υπερ-Τούμπανο Κορίτσι του Usain Bolt. Μόλις το Δείτε με Μαγιό, θα Ζαλιστείτε!

Ο Usain Bolt, ο οποίος ήταν κάποτε ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, βρέθηκε να δροσίζεται σε μια παραλία της Ταϊλάνδης μαζί με τη φιλενάδα του. Ο πρώην Τζαμαϊκανός σπρίντερ φαινόταν χαλαρός δίπλα στην Kasi Bennett.

Ο Bolt πόζαρε και τραβούσε selfies σε μια βάρκα, όπως το εκθαμβωτικό άλλο του μισό πρόσθετε φαγητό στο πιάτο του και απολάμβανε τον ήλιο.

Η Bennett στράφηκε επίσης στο Instagram για να δημοσιεύσει φωτογραφίες της από το χώρο του ξενοδοχείου και με δύο ελέφαντες.Ο Bolt τον Αύγουστο, έκλεισε τις αιχμές του με τον τελικό του αγώνα να έρχεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο.

Η καριέρα του 31χρονου τελείωσε με δυστυχία, καθώς σε έναν αγώνα 4x100m είχε έναν τραυματισμό. Ήταν ο τελευταίος του αγώνας ως επαγγελματίας σπρίντερ.

Ένα άγαλμα του Bolt αποκαλύφθηκε πρόσφατα μπροστά από το Εθνικό Στάδιο του Kingston για να γιορτάσει την εξαιρετική του καριέρα στην πίστα.Το άγαλμα, που ανατέθηκε από την κυβέρνηση της Τζαμάικας και αποκαλύφθηκε από τον πρωθυπουργό Andrew Holness, βρίσκεται μπροστά από τον τόπο όπου πριν από 15 χρόνια ο Bolt κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Bolt είπε για το άγαλμα: «Για μένα αυτό είναι εκεί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα μου».

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr