Αυτοκτονία 14χρονης: O 46χρονος είχε αποπλανήσει και άλλη ανήλικη!
Viralman.gr

Αυτοκτονία 14χρονης: O 46χρονος είχε αποπλανήσει και άλλη ανήλικη!

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 14χρονου κοριτσιού που έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5) στις ράγες του ηλεκτρικού στον σταθμό του Μοσχάτο
Μία ηµέρα νωρίτερα οι γονείς του είχαν καταγγείλει στο Τµήµα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής την αποπλάνηση του κοριτσιού από 46χρονο, ο οποίος διατηρεί κατάστηµα µε ψιλικά σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της ανήλικης. Μόλις προχθές, ο πατέρας του κοριτσιού πήγε στο κατάστηµα ψιλικών του 46χρονου, µε τον οποίο ήρθαν στα χέρια. Ο πατέρας έλεγε στον 46χρονο να µην ξαναπλησιάσει το παιδί. Στη συνέχεια, οι γονείς έκαναν την καταγγελία στην Αστυνοµία.

Η 14χρονη άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε τη ζωή της χωρίς τον 46χρονο και πως δεν καταλάβαινε γιατί οι γονείς της δεν της επέτρεπαν αυτή τη σχέση.

Η κόρη του ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών ήταν φίλη με τη 14χρονη, ενώ ο 46χρονος μετέβη στον εισαγγελέα και αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες.Από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι είχε άλλη μια σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018. Εξ αυτού του λόγου φέρεται να κατηγορείται και για παιδική ποpνογραφία καθώς είχε φωτογραφίες από εκείνη την ανήλικη.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 46χρονος:

αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)
κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)
ποpνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα )
Ο 42χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

πηγή: ethnos.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr