Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ευαγγελία Αραβανή χώρισε τον Νίκο Οικονομόπουλο.
Viralman.gr

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ευαγγελία Αραβανή χώρισε τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά από ένα χρόνο σχέσης να τραβούν δρόμους χωριστούς φαίνεται πως πλέον δεν είναι μόνο φήμες.

Τι λένε οι κακές γλώσσες για την πραγματική αιτία του χωρισμού;

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελαν η ΕυαγγελίαΑραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά από ένα χρόνο σχέσης να τραβούν δρόμους χωριστούς φαίνεται πως πλέον δεν είναι μόνο φήμες.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret, φαίνεται πως οι δυο τους χώρισαν οριστικά, με την Ευαγγελία πριν από τρεις εβδομάδες περίπου να φεύγει από το σπίτι του τραγουδιστή που συζούσαν τους τελευταίους μήνες και να επιστρέφει στο δικό της σπίτι στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες τα μαύρα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν να φαίνονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν αφορμή στάθηκε συζήτησή τους για το κοινό τους μέλλον.

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους η Ευαγγελία σκεφτόταν σοβαρά την απόκτηση ενός παιδιού ενώ ο Νίκος από δεν ένιωθε έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή του.

stroumfaki

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr