Αφυδατωμένο Δίπλα στα Πτώματα των Γονιών του Εδώ και Τρεις Ημέρες.
Viralman.gr

Αφυδατωμένο Δίπλα στα Πτώματα των Γονιών του Εδώ και Τρεις Ημέρες.

Θάνατος γονιών: Η πολιτειακή αστυνομία του Μίσιγκαν βρήκε ένα αφυδατωμένο μωρό έξι μηνών, μέσα σε ένα δωμάτιο μοτέλ, μαζί με τους νεκρούς γονείς της την Παρασκευή. Η Jessica Bramer ηλικίας 26 ετών και ο Christian Reed 28 ετών, είχαν πεθάνει εδώ και τρεις ημέρες.

Θάνατος γονιών:

Η αφυδατωμένη κόρη τους με όνομα Skylah, βρέθηκε κοντά στα πτώματα τους, στο Rodeway Inn του Μίσιγκαν. Ένας αστυνομικός, κλήθηκε να κάνει έλεγχο ευημερίας στην οικογένεια. Τότε ήταν που ανακάλυψε το παιδί δίπλα στους νεκρούς γονείς του, το μεσημέρι της Παρασκευή.

Ναρκωτικά βρέθηκαν επίσης στο δωμάτιο. Αυτοψία πραγματοποιήθηκε και στους δύο γονείς το Σάββατο, αλλά τα τοξικολογικά ευρήματα χρειάζονται περίπου 30 ημέρες για να βγουν.

    Η μικρή Skylah, θεωρήθηκε πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Παιδικό Νοσοκομείο Helen DeVos, στο Grand Rapids του Μίσιγκαν. Αναμένεται ωστόσο να ανακάμψει πλήρως.

Η Bramer και ο Reed είχαν διαρκώς μπλεξίματα και ποινές φυλάκισης, σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας. Επιπλέον δήλωσαν ότι, οι παππούδες της Skylah ήρθαν σε επαφή με την Πρόνοια παίδων τον Ιανουάριο, αφού ανησυχούσαν για την ασφάλεια της εγγονής τους.

Η αστυνομία του κράτους, ζητά από οποιονδήποτε να ενημερώσει για το τι συνέβη στους Bramer και Reed.Διαβάστε επίσης:

Σχέσεις: Λαθρομετανάστης αφήνει έγκυο 11χρονο κορίτσι – Παρακαλάει τους δικαστές να τον απελάσουν

Διαζύγιο Διάσημων: Ο Johnny Depp μένει με τους φίλους του Helena Bonham-Carter και Tim Burton μετά τον άσχημο χωρισμό του με την Amber Heard

Δολοφονία εφήβων: Αδέρφια σκοτώθηκαν από την ίδια τους την μητέρα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr