"Άγχος δεν είναι απλά να έχεις Δυσκολία στην Αναπνοή. Άγχος είναι..." Η Ειλικρινής Ανάρτηση που Σόκαρε το Διαδίκτυο.
Viralman.gr

«Άγχος δεν είναι απλά να έχεις Δυσκολία στην Αναπνοή. Άγχος είναι…» Η Ειλικρινής Ανάρτηση που Σόκαρε το Διαδίκτυο.

Αυτή είναι η Brittany Nichole Morefield, μία makeup artist. Φαίνεται χαρούμενη, αλλά όπως και πολλοί άλλοι, μέσα της βρίσκεται σε μία συνεχή διαμάχη. 

Το άγχος συχνά φαίνεται σαν μία μοναχική μάχη, αλλά η Morefield αποφάσισε να ανοιχτεί και να μιλήσει για την εμπειρία της με αυτή την ανάρτηση.

«Το άγχος δεν είναι απλά το να έχεις δυσκολία στην αναπνοή. Άγχος είναι να ξυπνάς στις 3 τα ξημερώματα επειδή έχεις ταχυπαλμίες. Άγχος είναι να βγάζεις εξανθήματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Άγχος είναι να πιέζεσαι για πράγματα που μπορεί να μην είναι καν αληθινά. Άγχος είναι να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να παίρνεις τηλέφωνο την αδερφή σου 3 ώρες πριν ξυπνήσει για την δουλειά, ελπίζοντας πως θα απαντήσει και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις.Άγχος είναι να κάνεις μπάνιο στις 2 τα ξημερώματα. Είναι να αλλάζει η διάθεσή σου από την μία στιγμή στην άλλη. Είναι να τρέμεις ανεξέλεγκτα και να έχεις συσπάσεις. Άγχος είναι να κλαις, πραγματικά και επίπονα δάκρυα. Άγχος είναι να έχεις ναυτία, να νιώθεις ανάπηρος. Το άγχος είναι σκοτεινό. Είναι το να προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για την συμπεριφορά σου. Το άγχος είναι φόβος και ανησυχία.

Το άγχος σε εξουθενώνει σωματικά και συναισθηματικά. Το άγχος είναι ωμό. Το άγχος είναι πραγματικό. Το άγχος είναι ένας καβγάς με τον σύντροφό σου, παρόλο που δεν έχεις νεύρα. Είναι το να ξεσπάς στην παραμικρή ενόχληση. Άγχος είναι να κάνεις αναδρομές στο παρελθόν και να σκέφτεσαι πώς αλλιώς θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα.

Τα συναισθήματά σου μετράνε. Μόνο και μόνο επειδή σε ενοχλεί κάτι που δεν ενοχλεί άλλους, αυτό δεν σημαίνει πως είσαι τρελός ή δεν έχεις αξία. Κάποιοι από τους πιο πετυχημένους ανθρώπους πάσχουν από άγχος. Αυτό δεν είναι δικό τους φταίξιμο. Αυτό δεν είναι το τέλος. Είσαι δυνατός. Είσαι έξυπνος. Είσαι γενναίος. Αξίζεις.Εάν ποτέ νιώσετε πως θέλετε να μιλήσετε με κάποιον, μην διστάσετε να το κάνετε. Δεν θα με πειράξει εάν με πάρετε ποτέ στις 2 το βράδυ.

– Brittany Nichole Morefield»

Η ειλικρίνειά της άγγιξε πολλούς αναγνώστες που αποφάσισαν να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε χρειάζεται βοήθεια, καλέστε στο 116123, την Ευρωπαϊκή Τηλεφωνική Γραμμή Ζωής

Credit: boredpanda.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr