Άγριες Μέλισσες : Αυτή είναι η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό
Viralman.gr

Άγριες Μέλισσες : Αυτή είναι η σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.
Οι εξελίξεις στις ‘Αγριες Μέλισσες ήταν καταιγιστικές την εβδομάδα που πέρασε και το επεισόδιο 66 που θα δούμε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, θα είναι εκρηκτικό. Μέσα σε όλα όσα θα δούμε, όμως, υπάρχει και μια συγκλονιστική σκηνή.

Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 66: Ο Κυπραίος, μετά την αποκάλυψή του στην Ελένη, ξεχύνεται να βρει τη Σμαρώ τη μάντισσα, προκειμένου να αποδείξει την απάτη της. Ανέλπιστος σύμμαχος στις έρευνες του… ο Κυριάκος, ο κλαριντζής. Παράλληλα, το πόρισμα του ιατροδικαστή σκάει σαν βόμβα στο Διαφάνι. Κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως η Ελένη ευθύνεται για τον φόνο αλλά και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Η Μυρσίνη νιώθει δικαιωμένη για το ένστικτό της αλλά και ο Μιλτιάδης που βλέπει τη ρετσινιά του δολοφόνου, ν’ απομακρύνεται απ’ το νεκρό γιο του. Απ’ την άλλη, ο Δούκας είναι καταρρακωμένος με την υποψία πως σκότωσε άδικα τον ανιψιό του.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση Δούκα – Μιλτιάδη στο νεκροταφείο:

Η Δρόσω και η Ασημίνα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν την επίθεση και την καχυποψία πολλών, ενώ ο Κυπραίος καταφέρνει να βρει τη Σμαρώ και τον συνεργό της, τον Ευθύμη. Η χαρά του, όμως, δεν κρατάει πολύ καθώς οι δυο απατεώνες καταφέρνουν να το σκάσουν την ίδια ώρα που η Ελένη, συντετριμμένη απ’ τις τύψεις μπροστά στη θέα του Λάμπρου, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σέργιο.

Πηγή : zappit.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr