Αληθινή Ιστορία: "Είμαι Παντρεμένη 15 Χρόνια αλλά ο Αντρας μου δεν Γνωρίζει ότι τα Παιδιά δεν είναι Δικά του. Να του το Πω;"
Viralman.gr

Αληθινή Ιστορία: «Είμαι Παντρεμένη 15 Χρόνια αλλά ο Αντρας μου δεν Γνωρίζει ότι τα Παιδιά δεν είναι Δικά του. Να του το Πω;»

Η απιστία είναι πάντα κακή επιλογή και μαζί της έρχονται και οι αρνητικές συνέπειες. Κάποιοι τις βιώνουν αμέσως μετά ενώ άλλοι την γλυτώνουν – μέχρι που η συνείδησή τους δεν το αντέχει πια.

Στην ιστορία αυτή, μία παντρεμένη γυναίκα που είχε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις πριν πολλά χρόνια ρωτάει το διαδίκτυο πώς να το πει στον άντρα της, συγκεκριμένα για το γεγονός που οι δύο κόρες τους δεν είναι δικές του.

«Πρέπει να πω στον άντρα μου πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών μου;»

 Η γυναίκα, που δεν αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα για προφανείς λόγους, είπε πως ήταν παντρεμένη για 15 χρόνια αλλά τον είχε απατήσει πολλές φορές κατά την διάρκεια του γάμου της με διάφορους άντρες.

Κάποιοι από αυτούς ήταν ο ξάδερφος του άντρα της και το παιδί που τους έπλενε τα ρούχα.Έγραψε:

«Είμαι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια και ζω με τον άντρα και τις δύο μου κόρες, 14 και 13 ετών. Δεν είναι ο πραγματικός πατέρας των παιδιών μου αλλά δεν το γνωρίζει.

Από όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε στο κολέγιο, συνήθιζα να τον απατάω με διάφορους άντρες. Μην με ρωτήσετε με πόσους, δεν ξέρω. Μετά τον γάμο ασχολήθηκα με το σπίτι και δεν ήμουν τόσο κοινωνική.

Αλλά αυτό δεν με άλλαξε. Πάλι βρισκόμουν με άντρες όταν έλειπε ο άντρας μου και είχε τύχει να το κάνω με τον ξάδερφό του, με φίλους του, γείτονες, ακόμα και το παιδί που μας έπλενε τα ρούχα.

Οπότε με λίγα λόγια, το έχω κάνει με πολλούς. Και δεν το μετανιώνω. Ακόμα το κάνω, απλά όχι τόσο συχνά.»Συνέχισε:

«Όταν οι κόρες μου ήταν 5 και 6, τις έκανα τεστ DNA και όπως το περίμενα δεν ήταν του άντρα μου. Είναι καλός άνθρωπος αλλά πιστεύω θα με αφήσει αν του το πω και αυτό θα επηρεάσει οικονομικά τις κόρες μου.

Τι πρέπει να κάνω;»

Υπήρξαν διάφορες αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου με κάποιους να την αποκαλούν ‘αηδιαστική’ και να της λένε πως θα πρέπει να ντρέπεται για όσα έχει κάνει. Άλλοι της πρότειναν να προσλάβει έναν δικηγόρο πριν του το πει.

Εσείς τι θα της λέγατε; Θα πρέπει να πει την αλήθεια ή να την κρατήσει μυστική;

Credit: elitereaders.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr