"Αν Έχετε Άντρα με Αυτό το "Κουσούρι", Χωρίστε τον Αμέσως. Η Ζημιά που μου Προκάλεσε μου Κατέστρεψε τη Ζωή"
Viralman.gr

«Αν Έχετε Άντρα με Αυτό το «Κουσούρι», Χωρίστε τον Αμέσως. Η Ζημιά που μου Προκάλεσε μου Κατέστρεψε τη Ζωή»

Κακοποίηση συζύγου: Μια γυναίκα που υπέστη ενδοοικογενειακή κακοποίηση, μπορεί να μην καταφέρει να βλέπει όπως παλιά, αφού ο πρώην φίλος της, προκάλεσε ρήξη της υποδοχής του αριστερού ματιού κατά τη διάρκεια μιας βάναυσης επίθεσης.

Κακοποίηση συζύγου: Τι ακριβώς συνέβη

Η Adele Semple ηλικίας 31 ετών από το Oldham του Greater Manchester, γνώρισε τον ζηλιάρη φίλο της Matthew Hayes ηλικίας 31 ετών, μέσω μιας ιστοσελίδας. Πρόσφατα, έγινε θύμα βίαιης επίθεσης στις 12 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, όταν επέστρεψε στο σπίτι της από τα εβδομαδιαία ψώνια.

Κατηγορώντας την Adele ότι έχει δεσμό, ο Hayes γέμισε οργή και την χτύπησε τόσο σκληρά, που την πέταξε στον αέρα. Όταν προσγειώθηκε ξανά, άρχισε να την χτυπά επανειλημμένα στο κεφάλι.

Ένας φίλος, που ήταν μπροστά στην σκηνή, είδε τον άντρα να αρπάζει ένα μπουκάλι αρώματος και απειλούσε να το σπάσει πάνω της. Ο φίλος κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Hayes, ενώ η Adele μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal Bolton, ώστε να αντιμετωπιστούν οι τραυματισμοί της.Κακοποίηση συζύγου: Η ποινή του άντρα

Όταν ο Hayes εμφανίστηκε στο δικαστήριο Crown της Μπόλτον στις 25 Απριλίου, παραδέχθηκε την ενοχή του για την επίθεση και φυλακίστηκε για 29 μήνες. Του δόθηκε επίσης πενταετής περιοριστική εντολή, που τον εμποδίζει να επικοινωνήσει με την Adele.

Η Adele πιστεύει ωστόσο, ότι οι τραυματισμοί της είναι πολύ χειρότεροι από την ποινή που έλαβε ο θύτης. Είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα την γλιτώσει με μόλις 29 μήνες στη φυλακή. Μπορεί να μην καταφέρω να ξανά δω από το αριστερό μου μάτι, ενώ εκείνος δεν υπάρχει αμφιβολία στο αν θα είναι έξω από τη φυλακή σε ενάμιση χρόνο».

   

Κακοποίηση συζύγου: Μετά την επίθεση

«Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι, είναι εκείνον να είναι από πάνω μου και μετά ένα δυνατό κρότο.»

Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε θεραπεία για ρήξη οφθαλμού, καθώς και για τους μώλωπες στο μέτωπό, στα χέρια, στα πόδια και τους μηρούς της.

Ο δικαστής Graeme Smith είπε στον άντρα: «Την χτύπησες όσο πιο σκληρά μπορούσες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα σου επιτρεπόταν να την χτυπήσεις με αυτόν τον τρόπο. Εξακολουθεί να έχει επιπτώσεις από την επίθεση.»Η Adele, εξακολουθεί να πάσχει από πονοκεφάλους και διπλή όραση. Ελπίζει να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει άλλες γυναίκες να ενεργήσουν πριν είναι πολύ αργά.

«Σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν αντιληφθεί πως οι σύντροφοι τους, τους ελέγχουν. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά για να φύγετε. Ο σύντροφός σας δεν θα έπρεπε ποτέ να σας μεταχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο.»

Διαβάστε επίσης:

Διατροφή: 12 τροφές που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία

Αλλαγή φύλου: Χαίρομαι που το παιδί μου έκανε την αλλαγή – Πιο πολύ άλλαξε εμένα

Αυτοκτονία: Γυναίκα αυτοκτονεί μαζί με την κόρη της – Λίγο αργότερα αποκαλύπτεται η ανάρτηση που είχε κάνει

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr