Ανάστατοι Χιλιάδες Γονείς μετά την Ομολογία Νοσοκόμας ότι Άλλαξε πάνω από 5000 Μωρά στο Μαιευτήριο
Viralman.gr

Ανάστατοι Χιλιάδες Γονείς μετά την Ομολογία Νοσοκόμας ότι Άλλαξε πάνω από 5000 Μωρά στο Μαιευτήριο

Νεογέννητα: Είχατε ποτέ την σκέψη ότι σας άλλαξαν στο μαιευτήριο; Ίσως είναι ένας παράλογος φόβος που ίσως αισθανθείτε. Κάτι σαν να μην έχετε ομοιότητες με την οικογένειά σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Είναι εφικτό να γίνει.

Νεογέννητα: Τι ακριβώς συνέβη

Μια νοσοκόμα με ειδικότητα ως μαία και δούλευε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (UTH) στη Ζάμπια δηλώνει πως έχει αλλάξει περισσότερα από 5.000 μωρά σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Η νοσοκόμα, Elizabeth Mwewa, ομολόγησε την πράξη αυτή, όταν έλαβε μια θανατηφόρο διάγνωση καρκίνου.

«Έχω τερματικό καρκίνο και γνωρίζω ότι θα πεθάνω σύντομα. Ήθελα να ομολογήσω τις αμαρτίες μου ενώπιον του Θεού και πρωτίστως, από όλους τους ανθρώπους, ειδικά εκείνους που γέννησαν στο UTH κατά τη διάρκεια της θητείας μου», είπε. «Ξανά βρήκα τον Θεό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Στα 12 χρόνια που εργάστηκα στην αίθουσα μητρότητας του UTH, άλλαξα περίπου 5000 μωρά.»

Νεογέννητα: Δεν έκανε μόνο αυτό

Γίνεται ακόμη χειρότερο. Η Mwewa συνέχισε λέγοντας πως ένιωθε πραγματική διασκέδαση από την ανταλλαγή μωρών, και αυτό την έκανε να συνεχίσει να το κάνει.Ενώ ξέρει ποιο ήταν το λάθος της, παραμένει το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες παιδιά που μεγαλώνουν από γονείς που δεν είναι οι πραγματικοί.

«Εάν γεννηθήκατε στο UTH μεταξύ του 1983 έως 1995, οι γονείς σας μπορεί να μην είναι οι βιολογικοί γονείς σας», λέει. Ενώ είναι ακόμα ασαφές αν λέει την αλήθεια ή όχι, δεν θα έβλαπτε εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ αυτών των ετών στο UTH να κάνουν ένα τεστ DNA.

Η Mwewa δήλωσε επίσης ότι έκανε «πολλές μητέρες να θηλάζουν παιδιά που δεν ήταν δικά τους». «Ξέρω ότι αμάρτησα ενώπιον του Θεού και ελπίζω να με συγχωρήσει γι ‘αυτό. Ζητώ επίσης από τους Ζάμπια να με συγχωρήσουν για τα κακά πράγματα που έκανα σε τόσα αθώα παιδιά «, λέει η Mwewa.Αυτή είναι μια τρελή αμαρτία! Θα την συγχωρούσατε για τις πράξεις της, ή πιστεύετε ότι η ανταλλαγή μωρών είναι ασυγχώρητη; Θα σκεφτόσαστε ποτέ ότι μια νοσοκόμα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Τι θα κάνατε εάν ανακαλύπτατε ότι σας άλλαξαν με άλλη οικογένεια κατά τη γέννηση;

Διαβάστε επίσης:

Την έδιωξαν από την δημόσια πισίνα επειδή το ολόσωμο μαγιό της «δεν ήταν πρέπων»

Αληθινή φιλία: 17 Φωτογραφίες που δείχνουν πως πραγματικά είναι

Καλοί τρόποι: 12 Συνήθειες που είναι απαραίτητο να ξέρουμε για να έχουμε καλή συμπεριφορά

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr