Ανδρας ζει με 3 συζύγους και όταν τον εκνευρίζουν τους κόβει το σeξ
Viralman.gr

Ανδρας ζει με 3 συζύγους και όταν τον εκνευρίζουν τους κόβει το σeξ

Ο 34χρονος Ivan Sukhov από την πόλη Βλαντιμίρ της Ρωσίας ζει με τρεις συζύγους, ενώ το όνειρο του είναι να αποκτήσει όσες περισσότερες μπορεί στο μέλλον, αλλά και να κάνει μαζί τους τουλάχιστον 50 παιδιά. Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον στην ζωή του, είναι η αποκάλυψη που έκανε για την τιμωρία που επιβάλλει στις γυναίκες όταν εκείνες τον εκνευρίζουν. Ο Ivan θέλοντας να τους δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι τους κόβει το σeξ για έναν μήνα.

Μπορεί η πολυγαμία να είναι παράνομη στη Ρωσία, όμως εκτός από τη νόμιμη σύζυγο του 34χρονου ζουν και άλλες δυο γυναίκες μαζί τους, έπειτα από κοινή συμφωνία και δική τους πρόθεση για αυτό. Πριν γίνει πολυγαμικός ο Ivan ζούσε για 11 χρόνια με την πρώτη σύζυγο του Natalia Sukhova, μέχρι που άρχισε να αισθάνεται ότι θέλει να αποτελεί τον επικεφαλή μιας μεγάλης οικογένειας και να αποκτήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί.Όπως εξομολογήθηκε η Natalia στην αρχή ήταν αντίθετη με την επιθυμία του συζύγου της, όμως μετά την δέχτηκε αφού έβλεπε ότι εκείνος ήθελε όντως να έχει μια μεγάλη οικογένεια. Μέχρι στιγμής ο 34χρονος είναι πατέρας 9 παιδιών από τα οποία τα 6 τα έχει κάνει με την Natalia και τα τρία με την άλλη σύντροφο του, την Anna, ενώ ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να φέρει στον κόσμο τουλάχιστον 50 ακόμα διαδόχους.

Η ζωή της.. αλλόκοτης οικογένειας

Η μεγάλη αυτή οικογένεια ζει σε ένα διαμέρισμα τριών δωματίων, όμως ο Ivan σκοπεύει να το πουλήσει και να αγοράσει ένα μεγάλο σπίτι στα προάστια. Ο ίδιος έχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο για εκείνον στο οποίο καλεί κάθε βράδυ ξεχωριστά μια από τις συντρόφους του για να περάσουν μαζί τη νύχτα. Όπως αποκαλύπτει, η τιμωρία τους σε περίπτωση που τον εκνευρίσουν είναι η δική του αποχή από το σeξ για έναν ολόκληρο μήνα.Πρόσφατα, ήρθε στη ζωή του 34χρονου και η τελευταία του γυναίκα, η Madina, η οποία είναι Μουσουλμάνα, σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι Ορθόδοξος. Μάλιστα η ίδια έπρεπε να εναντιωθεί στην οικογένεια και την θρησκεία της προκειμένου να είναι μαζί του.

Και αν αναρωτιέστε πως μπορεί να συντηρηθεί μια τόσο μεγάλη οικογένεια, πρέπει να μάθετε ότι όλοι έχουν τις δουλειές τους και λαμβάνουν κανονικούς μισθούς, επομένως μπορούν να συνεισφέρουν στην συντήρηση τους, αλλά και στο να παρέχουν ένα καλό βιοτικό επίπεδο στα παιδιά τους.

Τέλος, ο Ivan δηλώνει ότι είναι έτοιμος για να δεχτεί και άλλες συντρόφους στην οικογένεια του, αρκεί αυτές να είναι ψηλές, αδύνατες και στοργικές.

πηγη: e-radio.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr