Ανέκδοτο: Ηλικιωμένο Ζευγάρι Αθηναίων Πάει Κάθε Βδομάδα στον Σεξoλόγo.
Viralman.gr

Ανέκδοτο: Ηλικιωμένο Ζευγάρι Αθηναίων Πάει Κάθε Βδομάδα στον Σεξoλόγo.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 78 ετών και οι δύο, πάει σε ιατρείο ενός σ3ξολόγου.

Μπαίνουν μέσα, ο γιατρός τους καλησπερίζει και ρωτά.  «Τι μπορώ να κάνω για σας;»

Ο άντρας απαντά:  «Καλησπέρα γιατρέ μου. Όπως βλέπετε έχουμε μεγάλη ηλικία, είχαμε καιρό να «κάνουμε κολπάκια» και δεν ξέρουμε αν το κάνουμε σωστά. Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε την ώρα που το κάνουμε;»

Ο γιατρός παραξενεμένος συμφωνεί και του λέει να ξεκινήσουνΌταν το ζευγάρι τελείωσε, ο γιατρός τους λέει:  «Όλα φαίνονται φυσιολογικά στην ερωτική σας πράξη. Μην σας αγχώνει τίποτα. Η απόδοση και των δυο σας είναι εξαιρετική «.

Στην συνέχεια τους χρέωσε 40 ευρώ και τους χαιρέτησε.

Αυτό συνέβη αρκετές φορές μέσα στον μήνα. Το ζευγάρι έκλεινε ραντεβού, πήγαινε στον γιατρό, έβγαζε τα μάτια του, πλήρωνε 40 ευρώ και έφευγε.

Μια μέρα λοιπόν ο γιατρός δεν άντεξε και τους λέει: «Καλοί μου άνθρωποι ειλικρινά τέτοια περίπτωση δεν μου έχει ξανατύχει. Έρχεστε εδώ κάθε βδομάδα, βγάζετε τα μάτια σας και φεύγετε. Τι προσπαθείτε να καταλάβετε; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω…»Τότε γυρίζει ο παππούς και απαντά:  «Γιατρέ μου κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Εγώ με την κυρία δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι, με παπά και με κουμπάρο δηλαδή… Ένα φλερτάκι έχουμε. Είναι παντρεμένη και δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι της, είμαι παντρεμένος και δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι μου. Το ξενοδοχείο Holiday Inn χρεώνει την βραδιά 115 ευρώ. Το Hilton χρεώνει 150 ευρώ τη βραδιά. Εμείς μπορούμε να το κάνουμε εδώ για 40 ευρώ και παίρνουμε 35 ευρώ πίσω από την ασφάλεια της κυρίας. Τι δεν μπορείς να καταλάβεις…;»

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία κοριτσιού: Πατέρας έκαψε ζωντανή την κόρη του για να κρύψει το ότι την χτύπησε

Βιασμός ανήλικου κοριτσιού: «Στενοχωρήθηκα πολύ όταν έκανα σεξ με τον παππού»

Παιδοφιλία: Κτήνος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να βιάζει ένα μικρό παιδί και το μοίρασε στο διαδίκτυο

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr