Ανώγεια: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη - Πριν λίγο το τελευταίο αντίο
Viralman.gr

Ανώγεια: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη – Πριν λίγο το τελευταίο αντίο

Ο Γιώργος Ξυλούρης, το ένα από τα δύο θύματα του φονικού στα Ανώγεια, οδηγήθηκε το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία. Οδύνη στην κηδεία του αδικοχαμένου πατέρα…

Μέσα σε κλίμα σπαραγμού και υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, η οικογένεια του, τον οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο που βρίσκεται στα Ανώγεια. Η κηδεία του 30χρονου πατέρα έγινε σε βαρύ κλίμα ενώ λίγες ώρες πριν, βαφτίστηκε το παιδί του. Μάλιστα όπως προβλέπει το σχετικό έθιμο, πήρε το όνομα του παππού αλλά και του πατέρα του, που σκοτώθηκε.

Νωρίτερα το άψυχο σώμα του Γιώργου Ξυλούρη, μεταφέρθηκε στο σπίτι του εκεί όπου ράγισαν και οι πέτρες από το μοιρολόι της οικογένειας του…Εξάλλου σπαρακτικό ήταν και το μήνυμα της αδερφής του στο facebook, με τον οποίο τον αποχαιρέτησε.

Να σημειωθεί ότι την Δευτέρα θα παιχτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας που τις τελευταίες ώρες έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η οικογένεια και οι συγγενείς θα αποχαιρετήσουν τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε επίσης νεκρός στην μοιραία συμπλοκή.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr