Άντρας Κοιτά την Κάμερα του Σπιτιού του και Βλέπει την Κοπέλα του να κάνει με τον Σκύλο του το Aπίστευτo
Viralman.gr

Άντρας Κοιτά την Κάμερα του Σπιτιού του και Βλέπει την Κοπέλα του να κάνει με τον Σκύλο του το Aπίστευτo

Ένας άντρας που έλειπε για δουλειές έλαβε ειδοποίηση στο τηλέφωνό του ότι υπήρχε ένας εισβολέας στο σπίτι του – μέχρι να αποκαλυφθεί ότι ο εισβολέας ήταν .η κοπέλα του.

Ο Jose Perez Brunet πάντα βάζει τις κάμερες στο σπίτι του, στο East Hartford του Κοννέκτικατ των ΗΠΑ, όταν λείπει, και ειδοποιείται αν ανιχνευθεί κάποια ανθρώπινη δραστηριότητα, στέλνοντας το βίντεο στο κινητό του.

Ενώ ο Brunet βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι και ετοιμαζόταν για ύπνο, είδε το βίντεο σε μήνυμα.

Ο 33χρονος εξεπλάγη που είδε τη φίλη του Keysla Mora, 26 ετών, που εργάζεται βράδυ, να χορεύει με το σκύλο του.Το σκυλί, που ονομάζεται Nina, έχει τα μπροστινά πόδια του γύρω από τη μέση της Mora, καθώς χοροπηδάνω γύρω από την κουζίνα μαζί.

Η Νίνα σταματάει για λίγο, αλλά στη συνέχεια στέκεται και πάλι για να συνεχίσουν τον χορό τους, κουνώντας με χαρα την ουρά της.Το ζευγάρι βρήκε τη Νίνα σε μια αγγελία και δηλώνουν ότι είναι η πριγκίπισσα του σπιτιού, απαιτώντας την προσοχή με ωραίο τρόπο – και αυτό μερικές φορές παίρνει τη μορφή ενός χορού.

Μιλώντας για το περιστατικό που συνέβη στις 14 Μαΐου, ο Brunet είπε: «Μιας και ήταν βράδυ, ανησύχησα και αμέσως κοίταξα το βίντεο που έστειλε η κάμερα.»

«Ανακουφίστηκα γνωρίζοντας ότι όλα ήταν εντάξει στο σπίτι και περνούσαν καλά. Χαμογέλασα, αποθήκευσα το βίντεο και έπεσα για ύπνο γνωρίζοντας ότι όλα ήταν εντάξει».

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr