Απερίγραπτη Τραγωδία: Πατέρας Σκότωσε τα Δυο Παιδιά του και τα Έβαλε Φωτιά
Viralman.gr

Απερίγραπτη Τραγωδία: Πατέρας Σκότωσε τα Δυο Παιδιά του και τα Έβαλε Φωτιά

Δολοφονία παιδιών: Ένας πατέρας σκότωσε τα δύο παιδιά του και έβαλε φωτιά στο σώμα τους, λίγο πριν αυτοκτονήσει και ο ίδιος.

Δολοφονία παιδιών: Τι ακριβώς συνέβη

Το γραφείο του σερίφη αναγνώρισε τον πατέρα με όνομα Mandeep Singh του Fort Worth. Πιστεύουν πως σκότωσε τον τετραετή γιο του Ajit Singh Birring και την κόρη του τριών ετών Mehar Kaur Birring.

Ο Singh ηλικίας 37 ετών, έβαλε τα σώματα τους σε ένα αυτοκίνητο και τους έβαλαν φωτιά στην συνέχεια. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι έλαβαν κλήση για ένα όχημα που φλεγόταν στη μέση του δρόμου στην αγροτική βορειοδυτική Cooke County.

Η πυροσβεστική, έσβησε τη φωτιά και βρήκε τα υπολείμματα των δύο παιδιών στο πίσω κάθισμα. Ο ιατροδικαστής διεξάγει την αυτοψία αυτήν τη στιγμή για να καθορίσει πώς σκοτώθηκαν τα παιδιά.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Singh για τη δολοφονία των δύο παιδιών, μέχρι που βρέθηκε και το δικό του πτώμα.

Δολοφονία παιδιών: Που βρήκαν τον πατέρα

Τη Δευτέρα γύρω στις 12.30 μ.μ., οι αρχές βρήκαν το σώμα του Singh περίπου 1.600 μέτρα μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος.

Οι ιατροδικαστές δήλωσαν ότι ο Σινγκ πέθανε από πυροβολισμό που προκάλεσε ο ίδιος. Οι αρχές πιστεύουν ότι η υπόθεση ήταν δολοφονία-αυτοκτονία, αλλά περιμένουν και τις τρεις αυτοψίες για επιβεβαίωση.«Δεν έχει βρεθεί κάποιο κίνητρο», δήλωσε ο σερίφης Terry Gilbert σε δελτίο τύπου.

Ωστόσο, υπήρχε συμπληρωμένη αίτηση διαζυγίου με την Narinder Pal Kaur, τη μητέρα των παιδιών του Singh.

Δολοφονία παιδιών: Ποια ήταν η αιτία διαζυγίου

Ο Singh συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 με κατηγορία την επίθεση με σωματικό τραυματισμό κατά της τότε συζύγου του, Kaur.

Η Kaur ηλικίας 38 ετών, δήλωσε στις αρχές ότι ο Σινγκ, της είχε επιτεθεί.Ο Singh καταδικάστηκε σε ποινή 15 μηνών τον Μάιο του 2017 και οι κατηγορίες αποσύρθηκαν μετά την ολοκλήρωση της αναστολής του.

Το ζευγάρι σταμάτησε να ζει μαζί τον Οκτώβριο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017, οι Kaur και Singh υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου.

Αυτός και η σύζυγός του βρισκόντουσαν στις αίθουσες των δικαστηρίων για αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια του διαζυγίου. Το διαζύγιο χορηγήθηκε τον Νοέμβριο του 2018.

Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση.

Διαβάστε επίσης:

Γονίδια: Έρευνες δείχνουν πως πέρνουμε τα περισσότερα από την μαμά της μητέρας

Τεστ προσωπικότητας: Θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια για εσάς

Εμβόλιο κατά του Καρκίνου: Μια Δόση από αυτό το Φάρμακο, Σκοτώνει τους Καρκινικούς Όγκους

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr