Απίστευτες φωτογραφίες αποτυπώνουν μία απίστευτη γέννα που συμβαίνει 1 στις 80,000
Viralman.gr

Απίστευτες φωτογραφίες αποτυπώνουν μία απίστευτη γέννα που συμβαίνει 1 στις 80,000

Εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν την εκπληκτική γέννα ενός κοριτσιού που γεννήθηκε χωρίς να έχει σπάσει ο αμνιακός της σάκος.

Η Rachael, 23, και ο Nate Burow, 29, από το Buffalo της Νέας Υόρκης, έμειναν άφωνοι όταν γεννήθηκε η κόρη τους με άθικτο τον αμνιακό σάκο.

Τυπικά, αυτός ο σάκος σπάει από μόνος του όταν έρθει η ώρα και είναι αυτό που λένε ‘έσπασαν τα νερά.’

Ωστόσο, στην περίπτωση της Annabelle, ο σάκος δεν έσπασε ακόμα και όταν οι γιατροί έκαναν μία τομή στην μεμβράνη ενώ έκαναν την καισαρική.

Ο Mr Burow κατέγραψε την απίστευτη στιγμή στην κάμερα, στις 21 Φεβρουαρίου.Ο πατέρας, Mr Burow, είπε:

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Η Rachael δεν μπορούσε να δει τι συμβαίνει γιατί ήταν πίσω από την κουρτίνα και ναρκωμένη, αλλά ήμουν εγώ από την άλλη πλευρά και παρακολουθούσα την επέμβαση.

Καθώς άρχισαν να τραβάνε πράγματα από το στομάχι της, αυτή η φούσκα βγήκε και αρχικά νόμιζα πως ήταν τα εσωτερικά της όργανα.

Ήξερα πως ήταν παράξενο γιατί είχα δει την καισαρική του γιου μου 17 μήνες πιο πριν και δεν είχα δει κάτι τέτοιο.Όλοι οι νοσοκόμοι που βοηθούσαν τον γιατρό ενθουσιάστηκαν και παραξενεύτηκαν αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τι ήταν αυτό που έβλεπα. Επειδή ανησύχησα, ρώτησα αν όλα πήγαιναν καλά.

Η νοσοκόμα δεν απάντησε και μου είπε απλά ‘Γρήγορα, βγάλε μια φωτογραφία,’ και έτσι έβγαλα την κάμερα και τράβηξα μερικές. Μετά πήγα κοντά στην Rachael που ήταν εμφανώς κουρασμένη για να την καθησυχάσω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέγραψε την απίστευτη αυτή στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε η κόρη μας και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.»

Η Rachel είπε: «Ο γιατρός μου εξήγησε πως αυτό ήταν πολύ σπάνιο και πως συμβαίνει μία στις 80,000 γέννες.

Ο αμνιακός σάκος είναι γεμάτος υγρό που επιτρέπει στο έμβρυο να επιπλέει και να κινείται. Το υγρό το προστατεύει από τις μολύνσεις και τους κραδασμούς και το βοηθάει να αναπνέει και να καταπίνει.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr