Απίστευτη καταγγελία για το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» – «Δεν ντρέπονται λίγο – Μας υποχρέωσαν να…»
Viralman.gr

Απίστευτη καταγγελία για το τηλεπαιχνίδι «Τροχός της Τύχης» – «Δεν ντρέπονται λίγο – Μας υποχρέωσαν να…»

«Θέλω να καταγγείλω τον… Τροχό της Τύχης για την διαδικασία που ακολουθεί στις επιλογές παικτών. Έπαιξα πέρσι(έχασα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα), πέρσι λοιπόν η διαδικασία ήταν ότι έπρεπε να πάς εκεί,έπαιρνες έναν κλήρο-αριθμό, παρακολουθούσες όσα επεισόδια eπiθυμούσες μέχρι(κι εφόσον) να κληρωθείς.

Παρακολούθησα λοιπόν 2 παιχνίδια, στο τρίτο κληρώθηκα κι οκ. Φέτος όμως που δήλωσε συμμετοχή ο αδερφός μου, αφού του ζήτησαν να περάσει από κάστινγκ, το οποίο κάστινγκ ήταν να παρακολουθήσει 3 παιχνίδια «υποχρεωτικά» και μετά να γράψει απλά ένα τεστ με 3 γρίφους…στην συνέχεια μετά από 2 εβδομάδες,τον κάλεσαν στο τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού (εφόσον πέρασε το κάστινγκ) για να παραστεί σε άλλα 3 παιχνίδια σαν επιλαχών για την περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν θα πήγαινε! (Κι αυτό επειδη έλυσε μόνο 1 από τους 3 γρίφους που του έδωσαν στο κάστινκγ κι άρα =κακός πάικτης, και γιατί ως γνωστόν, όσοι πάνε στον τροχό της τύχης είναι όλοι τζιμάνια).

Το χειρότερο όμως ήταν οτι ο ΚΑΝΟΝΑΣ ήταν να φέρει από 2 και πάνω συνοδούς ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, για να παρακολουθησουν το παιχνίδι μαζί του. Και την ρωτάει την υπ’ευθυνη στο τηλέφωνο ο αδερφός μου:»Θα φέρω δηλαδή 3 ανθρώπους μαζι μου, υποχρεωτικά να παρακολουθήσουν 3 παιχνίδια(4 ωριτσες)χωρις να ξερουν αν θα παίξω, απλά για να γεμισουμε το κοινό» κι η απάντηση ήταν:μάλιστα αυτοί είναι οι νέοι κανόνες, αν θέλετε, αν δεν θέλετε περιμένουν κι άλλοι!!Και ρωτάω εγώ τώρα:
Δεν ντρέπονται λίγο τα κανάλια; Δεν φτάνει που κάποτε το κοινό πληρωνόταν για να τρωει τον χρονο του εκει μέσα να παρακολουθούν παιχνίδια και ζωντανές εκπομπές, τωρα ψάχνουν για κορόιδα, δωρεάν να γεμίζουν τα πλατό με τις ώρες,λες κι είναι αργόσχολοι, χωρίς κανένα αντίτιμο, κι άντε αμα είσαι καλό παιδί θα σε βάλουμε να παίξεις; Για να βγάλετε εσείς του κόσμου τα λεφτά απο τις διαφημίσεις και να πουλατε θέαμα;»

Αναγνώστρια

ΠΗΓΗ

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr