Αποφάσισε να Πάει στο Σχολείο με Αυτό το Κούρεμα. Αυτό που Ακολούθησε όταν τον Είδαν οι Καθηγητές, θα σας Προβληματίσει.
Viralman.gr

Αποφάσισε να Πάει στο Σχολείο με Αυτό το Κούρεμα. Αυτό που Ακολούθησε όταν τον Είδαν οι Καθηγητές, θα σας Προβληματίσει.

Μια μητέρα ισχυρίζεται ότι ο γιος της αποβλήθηκε από το σχολείο αφού εμφανίστηκε για μάθημα με τα μαλλιά του σε πλεξούδες. Η Τρίσα Τζούκς, 34 ετών, λέει ότι ο γιος της Ιορδάνη Ουίλφιλντ ένιωσε για πρώτη φορά την απομόνωση όταν οι δάσκαλοι του τον διέταξαν να φύγει από το σχολείο.

Ο 15χρονος είχε πλεξούδες στην κορυφή των μαλλιών του, ενώ οι δυο πλευρές του ήταν ξυρισμένες. Ωστόσο, το προσωπικό της RSA Academy στο Tipton της Γουέστ Μίντλαντς έστειλε την Ιορδανία κατευθείαν στο σπίτι του για το «ακραίο κούρεμα».

Η μητέρα δήλωσε: «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τα μαλλιά του, τα κορίτσια πηγαίνουν στο σχολείο με πλεξίδες, κι έτσι γιατί ο γιος μου δεν θα μπορούσε να το κάνει».Ισχυρίζεται ότι έλαβε στη συνέχεια ένα αναστατωμένο τηλεφώνημα από το γιο της που δήλωσε ότι έπρεπε να τον πάρει από το σχολείο. Είναι κρίμα που έχασε το μάθημα μόνο λόγω των μαλλιών του.

Η κα Jukes πήγε το σχολείο και αφού μίλησε σε πολλά μέλη του προσωπικού, ισχυρίζεται ότι το σχολείο απέσυρε την απόφασή του και της είπε να τον φέρει πίσω την ίδια μέρα. Εκτός από τα ακραία μαλλιά του, η υπόλοιπη στολή του ήταν άψογη.»Σε μια προσπάθεια να τακτοποιήσει τα μαλλιά του, ο Ιορδάνης έκοψε τα μαλλιά του κοντά με δύο μικρές γραμμές στο πλάι. Όμως, η κ. Jukes ισχυρίζεται ότι το σχολείο εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο και τον έδιωξαν ξανά.

Είπε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ακαδημία RSA για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία. Η Ακαδημία RSA αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr