Άρρωστο Κτήνος Κακοποιούσε Αγόρι 4 Ετών και το Έδειχνε Live στον Φίλο της.
Viralman.gr

Άρρωστο Κτήνος Κακοποιούσε Αγόρι 4 Ετών και το Έδειχνε Live στον Φίλο της.

Μια γυναίκα παιδεραστής, κινηματογραφούσε τον εαυτό της να βιάζει ένα αγόρι ηλικίας τεσσάρων ετών. Η Heather McDorman ηλικίας 31 ετών, ισχυρίστηκε ότι το έκανε, έτσι ώστε ο φίλος της Zachary Hamby 28 ετών, να παρακολουθεί από το κινητό του.

Τι ακριβώς είχε συμβεί

Την έπιασαν όταν προσπάθησε να τραβήξει φωτογραφίες από κορίτσια στην τουαλέτα ενός εμπορικού κέντρου στην κομητεία St. Louis του Missouri, τον Μάρτιο του 2018.

Η αστυνομία βρήκε φωτογραφίες του μικρού αγοριού στο τηλέφωνο της, καθώς και φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας.

Έχει παραδεχθεί τις πράξεις της για πέντε απόπειρες παραγωγής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Η McDorman ομολόγησε πως τραβούσε φωτογραφίες παιδιών σε πάρκα, σε εμπορικό κέντρο και μια τουαλέτα εκκλησίας.Προσπάθησε να βρει ελαφρυντικούς παράγοντες

Προσπάθησε να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της σε κατάθλιψη και μετατραυματικό σοκ, αφού ισχυρίστηκε ότι υπέστη αναδρομή σε ένα απροσδιόριστο τραυματικό συμβάν.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ισχυρίστηκε ότι, ο φίλος της την έκανε να τραβήξει τις φωτογραφίες. Ο Hamby αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ακρόαση θα γίνει στις 18 Ιουνίου, για να αποφασιστεί εάν είναι διανοητικά ικανός να δικαστεί.

Η McDorman αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης 30 ετών και πρόστιμο ύψους 225.000 ευρώ. Θα καταδικαστεί στις 30 Αυγούστου.Διαβάστε επίσης:

Βιασμός κόρης: Πατέρας νιώθει υπερήφανος που η σεξουαλική κακοποίηση που προκαλούσε στην κόρη του της δημιούργησε διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας

Οι Νοσοκόμες Ξέσπασαν σε Λυγμούς Όταν Είδαν Σε Τι Βαθμό Κακοποίησαν το Κακόμοιρο Βρέφος τους

Αλλαγές Εμφάνισης: Το makeover της γυναίκας του, τον έκανε να βάλει τα κλάματα

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr