"Μπήκε Κρυφά στο Μπάνιο, με Πέταξε στο Πάτωμα, με Κούρεψε Γουλί και Άρχισε να με Mαχαιρώνει"
Viralman.gr

«Μπήκε Κρυφά στο Μπάνιο, με Πέταξε στο Πάτωμα, με Κούρεψε Γουλί και Άρχισε να με Mαχαιρώνει»

Κακοποίηση γυναίκας: Μια Βρετανίδα που εργαζόταν σε bar δέχτηκε επίθεση στην οποία την μαχαίρωσαν και την κούρεψαν γουλί, ως μέρος τελετουργικού ντροπής από μια τρελή Ρομά στην Πορτογαλία.

Κακοποίηση γυναίκας: Τι ακριβώς συνέβη

Η Leighanne Rumney, ηλικίας 22 ετών, απήχθη από την Eliana Carvalho, 24 ετών, και μεταφέρθηκε σε μια απομακρυσμένη αγροτική περιοχή, όπου την βασάνισε και μαχαίρωσε, αφού λανθασμένα πίστευε πως είχε σχέση με τον σύντροφό της.

Η Carvalho φυλακίστηκε χθες για έξιμισι χρόνια για απαγωγή, αλλά παρά την ποινή της, της επετράπη να περπατάει ελεύθερη εν αναμονή για το δικαστήριο.

«Όταν αποφασίσαμε την ποινή, υπολογίσαμε την έλλειψη μετάνοιας, το γεγονός ότι η βία που χρησιμοποιήθηκε ήταν υπερβολική, άνευ λόγου και άσκοπη», είπε ο δικαστής της υπόθεσης.

Κακοποίηση γυναίκας: Το περιστατικό και ο τρόπος που σώθηκε

«Το θύμα λόγω φόβου για τη ζωή του, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα».

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, η 24χρονη χαρακτήρισε τον δικαστή ως «μια μικρή πόρνη».Η Carvalho «εγκατέλειψε το θύμα της στη φύση, απομονωμένη και σε άγνωστο μέρος. Την άφησε γυμνή, με τόσο σοβαρά τραύματα που αιμορραγούσε μέχρι θανάτου.

Η άτυχη γυναίκα που μόλις είχε γίνει 18 ετών, έχασε δύο λίτρα αίματος και χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Κατάφερε να κατέβει στο δρόμο και να ακινητοποιήσει ένα αυτοκίνητο που περνούσε για να ζητήσει βοήθεια.

Επέζησε έπειτα από επτά μαχαιριές, διάφορα σημάδια και μια πληγή 30cm στο κεφάλι της, ενώ έχασε επίσης δύο λίτρα αίματος.

Έκοψε τα μαλλιά της σαν μια αρρωστημένη τελετή ζήλιας.«Είναι τόσο ισχυρός άνθρωπος και κατάφερε να δραπετεύσει παλεύοντας για τη ζωή της. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο.

Διαβάστε επίσης:

Εγκατάλειψη Νεογέννητου: Βρέθηκε μέσα σε πλυντήριο ενώ δεν είχαν κόψει ούτε τον ομφάλιο λώρο

Παπούτσια: Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle φοράει πάντα μεγαλύτερο νούμερο

Αδυνάτισμα: Γυναίκα το παίρνει απόφαση και χάνει 104 κιλά

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr