Χαλκιδική: H στιγμή που ξαφνικό μπουρίνι αδειάζει το beach bar σε χρόνο ρεκόρ.
Viralman.gr

Χαλκιδική: H στιγμή που ξαφνικό μπουρίνι αδειάζει το beach bar σε χρόνο ρεκόρ.

H κακοκαιρία εξπρές πέρασε πάνω από τη Χαλκιδική και προκάλεσε προβλήματα. Σε μεγάλο beach bar ο κόσμος έτρεχε να απομακρυνθεί…

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν μέχρι χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς Θεσσαλονικείς να βρεθούν στις κοντινές παραλίες και τα beach bar της Χαλκιδικής. Ωστόσο ένα ξαφνικό μπουρίνι άλλαξε τα δεδομένα.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα πλάνα του βίντεο που εξασφάλισε το grtimes.gr, από γνωστό παραλιακό μαγαζί στην περιοχή της Νέας Ηράκλειας, το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε στην περιοχή περίπου στις 15.30 με 16.00 ανάγκασε τους θαμώνες να μαζέψουν άρον άρον τα πράγματά τους και να προστατευθούν κάτω από τα υπόστεγα.Μάλιστα όπως αναφέρουν μαρτυρίες, στο διάστημα που κράτησε το φθινοπωρινό μπουρίνι «οι άνεμοι ήταν πολύ ισχυροί, τόσο που δυσκόλευε την ορατότητα ακόμη και στο μισό μέτρο».

Το όλο σκηνικό δεν κράτησε παραπάνω από πέντε λεπτά, ήταν όμως αρκετό για να αναστατώσει τους ανθρώπους που λίγο πριν απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Πολύ γρήγορα άδειασε η παραλία, ενώ ο δυνατός αέρας έπαιρνε τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες.

Πηγή : newsit.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr