10 Ακαταμάχητα Χαρακτηριστικά των Γυναικών που "ξετρελαίνουν" τους Άνδρες. Στο 7ο, Κανείς Δεν Αντιστέκεται!
Viralman.gr

10 Ακαταμάχητα Χαρακτηριστικά των Γυναικών που «ξετρελαίνουν» τους Άνδρες. Στο 7ο, Κανείς Δεν Αντιστέκεται!

Φαίνεται ότι οι γυναικείες εμφανίσεις είναι πολύ υποκειμενικές. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά υποσυνείδητα πράγματα στις γυναικείες εμφανίσεις, που οι άνδρες παρατηρούν ασυνείδητα.

Διαφορετικές έρευνες διεξήχθησαν από διάφορους επιστήμονες, σε διάφορες χώρες και σε διαφορετικούς χρόνους. Συνολικά, χιλιάδες άνδρες και γυναίκες συμμετείχαν. Τα δεδομένα συνδυάστηκαν και ακολουθούν τα συγκεντρωμένα αποτελέσματα των ερευνών.

Δείτε τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και προσελκύουν τους άνδρες.

1. Φωνή και τρόπος ομιλίας

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που έχουν υψηλή «θηλυκή» φωνή, σαν της Marilyn Monroe. Ωστόσο, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι κάποιοι προτιμούν γυναίκες με παρόμοιο τόνο φωνής με τον δικό τους.

2. Ύψος

Πιθανώς, όλοι γνωρίζουν ότι τις περισσότερες φορές, οι άνδρες προτιμούν τις κοντότερες γυναίκες. Ωστόσο, οι κοντοί άντρες ψάχνουν για γυναίκες παρόμοιου ύψους με εκείνους.

3. Ηλικία

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι άνδρες ηλικίας πριν από τα 20 και μετά από τα 30, προτιμούν γυναίκες ηλικιών 24 έως 25 για σεξουαλικούς συντρόφους. Υπάρχουν και κάποιοι άντρες άνω των 30, που επιλέγουν μεγαλύτερες γυναίκες.4. Χρώμα ματιών

Οι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Tromsο της Νορβηγίας, ισχυρίζονται ότι οι άντρες με μπλε μάτια προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια. Οι άνδρες με καστανά και πράσινα μάτια, συνήθως δεν προτιμούν τις γυναίκες με μπλε μάτια.

5. Μακιγιάζ

Μια έρευνα υποστηρίζει ότι οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες με μέτριο μακιγιάζ. Οι γυναίκες με έντονο μακιγιάζ, συνήθως είναι αποκρουστικές προς τους άντρες.

6. Αναλογία μέσης-γοφών

Σύμφωνα με έρευνα, η ιδανική για τους άντρες αναλογία μέσης-γοφών είναι περίπου 0,7. Για να η βρείτε, μετρήστε τη μέση και τους γοφούς σας και στη συνέχεια διαιρέστε τα.

7. Δακτύλιοι της λεκτικήςΑυτοί, είναι το σκοτεινό δαχτυλίδι γύρω από την ίριδα. Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι μεγαλύτεροι δακτύλιοι, προσελκύουν τους άνδρες περισσότερο.

8. Χρώμα μαλλιών

Σύμφωνα με μια έρευνα, οι άντρες βρέθηκαν να προσελκύονται περισσότερο από τις ξανθιές. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι καστανές και οι κοκκινομάλλες.

9. Μήκος ποδιών

Αποδείχτηκε, ότι οι άντρες προσελκύονται περισσότερο από τις γυναίκες που έχουν μακριά πόδια. Ακόμα και αν οι γυναίκες είναι κοντές, αυτό που έχει σημασία είναι η αντίθεση του μήκους των ποδιών με το υπόλοιπο σώμα.

10. Οσφυϊκή καμπυλότητα

Κατά μέσο όρο, η γωνία μεταξύ της πλάτης και των γλουτών πρέπει να είναι περίπου 45,5 °. Αυτή η καμπυλότητα, θεωρείται ότι είναι η πιο ελκυστική για τους άνδρες.

Credit: brightside.me

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr