Χώρισαν μετά από 10 Χρόνια Γάμου για να Ζήσουν και οι Δυο με την Ίδια Γυναίκα
Viralman.gr

Χώρισαν μετά από 10 Χρόνια Γάμου για να Ζήσουν και οι Δυο με την Ίδια Γυναίκα

Ζευγάρια: Όταν η Κριστίνα και ο Μπενό αντάλλαξαν τους γαμήλιους όρκους τους, δεν περίμεναν ότι μια άλλη γυναίκα θα τελείωνε τον γάμο τους τόσο απλά. Μετά από 10 χρόνια γάμου, η Κριστίνα και ο Μπέννο χωρίζουν πλέον, έτσι ώστε η κοινή τους ερωμένη να μην ζηλεύει.

Ζευγάρια: Ο λόγος χωρισμού

Η Cristina ήταν η πρώτη που παραδέχτηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μονογαμική τους σχέση. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες να βρουν τρίτο ταίρι, το ζευγάρι συνάντησε την Σιέρα, σε ένα εμπορικό κέντρο και ένιωσαν αμέσως ερωτική έλξη.

Με την πάροδο του χρόνου, η Cristina και ο Benno αισθάνθηκαν ότι ο γάμος τους αποκλείει τη Σιέρα. Έτσι, αποφάσισαν ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να γίνει είναι να χωρίσουν και να απελευθερωθούν από το γάμο.

Ζευγάρια: Η καθημερινότητα του ζευγαριού

Τώρα, είτε η Cristina είτε ο Benno θα παντρευτούν τη Σιέρα, ώστε και οι τρεις να έχουν νόμιμα δικαιώματα στα παιδιά τους.Το ευτυχές τρίο μοιράζεται ένα κρεβάτι … και τις ευθύνες της ανατροφής των τριών παιδιών. Αλλά θα εκπλαγείτε αν ακούσετε τι έχουν να πουν τα παιδιά τους για αυτή την αντισυμβατική σχέση.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να γνωρίσετε την αντισυμβατική αυτή οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Ηλικιωμένη γυναίκα 81 ετών συναντά για πρώτη φορά την μητέρα της 103 ετώνΔιατροφή: 10 Τροφές που ενισχύουν τον μεταβολισμό

Δολοφονία μωρού: Βαριόταν να του φτιάξει το γάλα του και του έδωσε ναρκωτικά

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr