Το «Χρυσάνθεμο» από το Κωνσταντίνου & Ελένης σήμερα είναι 22 ετών και είναι μία κούκλα
Viralman.gr

Το «Χρυσάνθεμο» από το Κωνσταντίνου & Ελένης σήμερα είναι 22 ετών και είναι μία κούκλα

ο Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 1998 και σήμερα 22 χρόνια μετά ακόμη το βλέπουμε με την ίδια όρεξη. Πλέον έχουμε μάθει κάθε ατάκα απέξω και γνωρίζουμε ποιο επεισόδιο είναι από την πρώτη σκηνή, χωρίς να δούμε καν τον τίτλο του.

Ένα από τα αγαπημένα μας επεισόδια ήταν και αυτό με το Χρυσάνθεμο. Η κολλητή της Ελένης, Φυλλιώ, πηγαίνει με τον άντρα της στη λίμνη Κερκίνη για να φροντίσουν τους κορμοράνους, όντας οικολόγοι. Φεύγοντας όμως αφήνουν το μωρό τους στην Ελένη για τις ημέρες που θα λείψουν. Το Χρυσάνθεμο αρχικά δυσκολεύει τη ζωή της Ελένης, στη συνέχεια όμως γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της.

Από την πρώτη φορά που είδαμε το επεισόδιο αυτό, και για αρκετά χρόνια μετά πιστεύαμε πως το κοριτσάκι αυτό ήταν η πραγματική κόρη της Ελένης Ράντου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο αυτό διαψεύστηκε αργότερα από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά.

Το «Χρυσάνθεμο» υποδύθηκε η Αναστασία Κοζαδίνου-Μέτση και σήμερα είναι μια κούκλα. Είναι 22 ετών (σχεδόν 23) σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη και πάμε στοίχημα πως δεν θα την αναγνώριζες καν αν απλά την έβλεπες και δεν σου λέγαμε ποια είναι.Είναι μια πραγματική κούκλα και πρέπει να τη δεις. Πάντως δεν θυμίζει σε τίποτα το Χρυσάνθεμο.Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr