Δασκάλα βάζει τους μαθητές της να λένε κάθε πρωί καλημέρα με χειραψία και αγκαλιά για να νιώθουν όμορφα στην τάξη
Viralman.gr

Δασκάλα βάζει τους μαθητές της να λένε κάθε πρωί καλημέρα με χειραψία και αγκαλιά για να νιώθουν όμορφα στην τάξη

Η καθημερινή πράξη μιας νηπιαγωγού έχει προκαλέσει τη συγκίνηση χιλιάδων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Η Ashley Coston Taylor από το Burleson του Τέξας διδάσκει σε παιδιά πέντε και έξι ετών σε νηπιαγωγείο, και κάθε πρωί, η 41χρονη λέει στους μαθητές της να χαιρετούν ο ένας τον άλλον με χειραψίες και αγκαλιές.

Σήμερα, το βίντεο της όμορφης πρωινής συνήθειας των παιδιών έχει γίνει viral, αφού χιλιάδες άνθρωποι ενθουσιάστηκαν που είδαν τα παιδιά να παίρνουν ένα μεγάλο μάθημα σε τόσο νεαρή ηλικία.

Στις 21 Μαΐου, η Ashley, η οποία διδάσκει για 18 χρόνια, ανέβασε ένα βίντεο της τάξης της στο Facebook. Στο clip, ένα μικρό αγόρι με ένα πορτοκαλί μπλουζάκι περιμένει υπομονετικά τον καθένα από τους συμμαθητές του να τον πλησιάσουν.

Ένα μικρό κορίτσι με ροζ σακίδιο τον πλησιάζει κι εκείνος της δίνει το χέρι του και της λέει, «Καλημέρα, Serena», ενώ στην ουρά περιμένουν και τα υπόλοιπα παιδιά για να τον χαιρετήσουν.Τα παιδιά λένε καλό καλοκαίρι ο ένας στον άλλο πριν αγκαλιαστούν και ανταλλάξουν μια χειραψία.

Μόλις τελειώσουν τα παιδιά, η κα. Taylor δίνει το χέρι στο μαθητή της και του λέει: «Καλημέρα Asher Bales».

Σύμφωνα με το Forth Worth Star-Telegram, η κ. Taylor βάζει τα παιδιά να το κάνουν αυτό κάθε πρωί. Κάθε μέρα στέκεται στην πόρτα και ένας άλλος μαθητής καθώς οι υπόλοιποι στήνονται στην ουρά για να μπουν στην τάξη.

Τους έχει μάθει να κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια, να χαμογελούν και να προσφέρουν μια σφιχτή χειραψία όταν λένε στους συμμαθητές τους «γεια» ή «καλημέρα». Το όλο θέμα έχει ως στόχο να μάθει στα παιδιά καλούς τρόπους και ότι «κάποιος είναι στο πλευρό τους».“Ακούγονται πολλές άσχημες ειδήσεις καθημερινά με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά.”

“Αν τα παιδιά είχαν την αίσθηση ότι κάποιος είναι στο πλευρό τους, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.”

Θέλει τα παιδιά της να γνωρίζουν ότι η τάξη είναι ένα μέρος όπου γίνονται αποδεκτά από τους φίλους τους.

“Δυστυχώς, πολλά παιδιά (όλων των ηλικιών) έρχονται στο σχολείο κι αναζητούν αυτή τη θετική αλληλεπίδραση που μπορεί να μην έχουν βιώσει στο σπίτι. Η ζωή μπορεί να είναι δύσκολη για τα παιδιά, αλλά δεν πρέπει να είναι δύσκολη και στο σχολείο!”

ΠΗΓΗ: newsone.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr