Δεν έβγαινε από το Μυαλό της η Σκέψη πως ο Άντρας της την Απατά! Έτσι Αποφάσισε να του Κάνει μία Έκπληξη...
Viralman.gr

Δεν έβγαινε από το Μυαλό της η Σκέψη πως ο Άντρας της την Απατά! Έτσι Αποφάσισε να του Κάνει μία Έκπληξη…

Δυστυχώς, δεν αναγνωρίζουν όλες οι γυναίκες την αξία τους. Ορισμένες γυναίκες κάθονται σε δουλειές που δεν τις αρέσουν και στη χειρότερη περίπτωση, σε μια σχέση όπου δεν τις αξίζει.

Αλλά είναι και μερικές γυναίκες που ξέρουν την αληθινή τους αξία και δεν μπερδεύονται σε πράγματα που δεν τις εξυπηρετούν.

Αυτό έκανε μια γυναίκα, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε άλλη. Δεν τσακώθηκε. Απλώς του έγραψε ένα σημείωμα και ότι ήξερε ότι θα τελείωνε η σχέση τους. Λοιπόν, σχεδόν.

Μπορεί να κατέστρεψε και δύο αυτοκίνητά του κατά τη διαδικασία, αλλά ήξερε ότι το σημείωμα θα σήμαινε το τέλος της σχέσης τους. Αφού προκάλεσε υλικές ζημιές αξίας αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Εδώ είναι το σημείωμά της:

«Στον αγαπημένο μου σύζυγο,Πριν επιστρέψεις από το ταξίδι σου στο εξωτερικό, θέλω απλώς να σε ενημερώσω για το μικρό ατύχημα που είχα με το φορτηγάκι σου στο δρόμο. Ευτυχώς όχι πολύ κακό και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι’ αυτό παρακαλώ μην ανησυχείς πάρα πολύ για μένα.

Επέστρεφα σπίτι από τη Walmart και πάτησα τυχαία το γκάζι αντί του φρένου. Η πόρτα του γκαράζ είναι ελαφρώς λυγισμένη, αλλά το φορτηγάκι ευτυχώς σταμάτησε όταν χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητό σου.

Λυπάμαι πραγματικά, αλλά ξέρω με την ευγενική προσωπικότητά σου, θα με συγχωρήσεις. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε φροντίζω, αγαπημένε μου. Εσωκλείω μια φωτογραφία για εσένα.

Ανυπομονώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου.

Η αγαπημένη σου γυναίκα.Υ.Γ. Η κοπέλα σου κάλεσε για σένα».

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, αποτελείωσε και τα δύο αυτοκίνητα, χτυπώντας το ένα πάνω στο άλλο.

Μετά από αυτό το σημείωμα, ο τύπος πιθανότατα να φοβήθηκε να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του. ίσως να μην είναι και ο πιο ώριμος τρόπος για να χαλάσει ένας γάμος, αλλά ούτε και η απιστία είναι.

Αυτό το σημείωμα μπορεί να είναι μύθος, αλλά δίνει ένα σημαντικό μάθημα στους άνδρες που απατούν τις συζύγους τους – ότι πρέπει να προσέχουν!

Credit: spotlightstories.co

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr