Δεν τον ήθελε Καμία Γυναίκα μέχρι που άρχισε να Αφήνει Μούσι. Σήμερα έχει γίνει Μοντέλο και ΟΛΕΣ τον Παρακαλάνε!
Viralman.gr

Δεν τον ήθελε Καμία Γυναίκα μέχρι που άρχισε να Αφήνει Μούσι. Σήμερα έχει γίνει Μοντέλο και ΟΛΕΣ τον Παρακαλάνε!

Ένας ασφαλιστής έγινε αγνώριστος, αφού άφησε να μεγαλώσει μια μοντέρνα γενειάδα που τον βοήθησε να αποκτήσει τη φήμη μοντέλου.

Ο Gwilym Pugh, 33 ετών, από το Λονδίνο, έχει κερδίσει οπαδούς από όλο τον κόσμο χάρη στις ιδιαίτερες τρίχες του προσώπου του που έχουν το χρώμα του τζίντζερ και μάλιστα τον έχει κάνει snap o David Beckham.

Το μοντέλο που γεννήθηκε στο Κάρντιφ, o οποίος προηγούμενος εργάζονταν σε μια ασφαλιστική εταιρεία, είχε πάρει βάρος επειδή εργάζονταν από το σπίτι και δεν γυμνάζονταν λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο.

Αλλά από τότε, έχει πέσει από 127 κιλά σε 86 κιλά και έχει γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο που έχει χαράξει τις σελίδες του περιοδικού GQ, δουλεύοντας με μάρκες σε όλο τον κόσμο, όπως οι Belstaff, Diesel και Bud Light.Μιλώντας για τα χρόνια του ως υπέρβαρος, ο Gwilym, ο οποίος δημιούργησε τη δική του επιχείρηση το 2006 σε ηλικία 21 ετών, δήλωσε:

«Εκείνη την εποχή ήμουν αρκετά υπέρβαρος, εργαζόμουν 12 ώρες την ημέρα και μαστιζόμουν από πολλούς τραυματισμούς, που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσα να γυμναστώ καθόλου.»

«Η επιχείρηση ήταν εντάξει, αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη και ήθελα να γίνω και πάλι υγιής», πρόσθεσε ο Gwilym.

Ο κουρέας του Gwilym, τον ώθησε να μεγαλώσει τα γένια στο πρόσωπό του. Αποφάσισε να φτιάξει τη διατροφή του, αλλά η μεγαλύτερη διαφορά έγινε, όταν έφυγε από την εργασία γραφείου.

Εξήγησε: «Ήταν το καλύτερο πράγμα για την υγεία μου, καθώς σταμάτησα να κάθομαι για εννέα με 10 ώρες την ημέρα».Καθώς το βάρος άρχισε να πέφτει και η διάσημη πλέον γενειάδα του να μεγαλώνει, ο «ντροπαλός» Gwilym δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram.

Ο Gwilym, ο οποίος τώρα υπέγραψε με το κορυφαίο πρακτορείο AMCK του Λονδίνου, φωτογραφήθηκε στη συνέχεια για ένα βιβλίο με τραπεζάκια του καφέ.

Από τότε έχει εργαστεί σε καμπάνιες για τους Vans, Bud Light, Diesel και έχει επίσης συνεργαστεί στενά με τον David Beckham χάρη στο project με το ουίσκι του Haig Club, καθώς και ως πρεσβευτής της νέας μάρκας Beckham, House 99.

«Νομίζω ότι είμαι τυχερός που μπήκα στο επάγγελμα στην ηλικία που το έκανα. Προσπαθώ να μην παγιδευτώ σε όλα αυτά και η φίλη μου με βοηθάει πολύ.»

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr