Διάλεξε Την Πόρτα Που Σε Τρομάζει Περισσότερο & Ανακάλυψε Μια Κρυφή Πτυχή Της Προσωπικότητάς Σου
Viralman.gr

Διάλεξε Την Πόρτα Που Σε Τρομάζει Περισσότερο & Ανακάλυψε Μια Κρυφή Πτυχή Της Προσωπικότητάς Σου

Επιλέξτε ποιά από αυτές τις εικόνες σας φαίνεται πιο τρομακτική για να αποκαλύψετε ένα μυστικό και κρυφό κομμάτι της υποσυνείδητης προσωπικότητάς σας …

Πέντε απειλητικές πόρτες στέκονται ανάμεσα σε εσάς και τα μυστικά της προσωπικότητάς σας. Κάθε μία από αυτές τις εισόδους αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό είδος προσωπικότητας και όταν επιλέξετε αυτήν που σας φοβίζει περισσότερο, θα ανακαλύψετε τις βαθιές σας επιθυμίες, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα σας.

Η πρώτη είσοδος …

Εάν διαλέξατε αυτήν την είσοδο ως την πιο τρομακτική, τότε πιθανότατα είστε στοργικοί, αγαπητοί και καλοί άνθρωποι. Νοιάζεστε πολύ για τους αγαπημένους σας και όλους όσους βρίσκονται στον περίγυρό σας. Φοβάστε την απομόνωση και δεν μπορείτε να αντέξετε τους ανθρώπους που είναι απόμακροι, αποστασιοποιημένοι ή αγενείς.

Αυτή η είσοδος σας φοβίζει περισσότερο γιατί η παγωμένη εξωτερική και σκοτεινή της όψη είναι ακριβώς αυτό που περιφρονείτε – ένα κρύο, σκοτεινό, μικρό, απομονωμένο μέρος χωρίς ανθρώπους. Δείχνετε αγάπη και κατανόηση και ο χειρότερος φόβος σας είναι να μην σας αγαπούν ή να σας κατανοούν.

Οι δυνάμεις σας ζευγαρώνουν με τους φόβους σας, σαν να είναι ένα. Θα βγείτε από τον δρόμο σας για να κάνετε άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους, επειδή ξέρετε πόσα σημαίνει αυτό για σας. Κυριολεκτικά, μεταχειρίζεστε τους ανθρώπους με τον τρόπο που θέλετε να σας αντιμετωπίζουν.

Η δεύτερη είσοδος …

Η πιο τρομακτική είσοδος για εσάς είναι μια σκοτεινή σήραγγα που δεν μπορείτε να δείτε το τέλος της. Αυτό δείχνει τον φόβο σας για το άγνωστο, ο οποίος προέρχεται από την επιθυμία για σταθερότητα και αρμονία στη ζωή σας.Δεν μπορείτε να ηρεμήσετε όταν οι καταστάσεις δεν είναι σαφείς ή οι συνθήκες της ζωής σας είναι ασταθείς. Όταν δεν είστε σίγουροι για την τρέχουσα κατάστασή σας και δεν ξέρετε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα, μπορεί να φοβηθείτε και να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Μερικές φορές πρέπει να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και να πιστεύετε στον εαυτό σας όταν αντιμετωπίζετε στιγμές αμφιβολίας. Θυμηθείτε ότι υπάρχει φως στο τέλος της σήραγγας είτε μπορούμε να το δούμε, είτε όχι.

Η τρίτη είσοδος …

Αυτό το ερειπωμένο εργοστάσιο σας τρομάζει περισσότερο, επειδή είναι ένα σύμβολο ερείπωσης και παραμέλησης. Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι μήπως σας θεωρήσουν απρόσεκτο, αμελή ή ακατάστατο.

Όταν βλέπετε αυτή την είσοδο, βλέπετε κάτι που δεν έχει φροντιστεί και αυτό σας γεμίζει με αρνητικά συναισθήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες όσον αφορά τη βασική ευπρέπεια, και μια προφανής παραμέληση όπως αυτή, έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα θεωρείτε πολύτιμα.

Πάντα προσπαθείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και τη ζωή των γύρω σας και αυτή η φωτογραφία ενσαρκώνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό.

Η τέταρτη είσοδος …Αυτή η παλιά καλύβα σας τρομάζει περισσότερο επειδή σας υπενθυμίζει ένα κρύο και άδειο σπίτι. Είστε πολύ φιλόξενοι και περιποιητικοί άνθρωποι και δεν αντέχετε να βλέπετε τέτοιες καταστάσεις.

Αυτό το κτίριο σας φοβίζει γιατί ξέρετε τι θα μπορούσε να είναι: ένα πανέμορφο μικρό σπίτι που καλωσορίζει τους πάντες. Ωστόσο, αυτή η καλύβα είναι ρημαγμένη και είναι προφανές ότι κανείς δεν προσπάθησε να την κάνει πιο ελκυστική. Γεμίζετε το δικό σας χώρο διαβίωσης με χαριτωμένες διακοσμήσεις και πράγματα που σας θυμίζουν οικογένεια, φίλους και αγαπημένους.

Αγαπάτε να σας επισκέπτονται οι φίλοι σας και είστε ευγενικοί με τους καλεσμένους σας. Αυτή η επιθυμία να περιτριγυρίζεστε από άνεση έχει κάποιο κόστος και δεν έχετε κανένα πρόβλημα με αυτό. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να κερδίσετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα άνετο σπίτι, επειδή είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία σας.

Η πέμπτη είσοδος …

υτό το βαθύ πηγάδι δεν είναι απαραιτήτως μια είσοδος, αλλά σε εσάς φαίνεται σαν μια πύλη σε άλλη διάσταση. Βλέπετε αυτήν την εικόνα και δεν είστε σίγουροι πόσο βαθύ μπορεί να είναι το πηγάδι, αλλά η ιδέα κολλάει στο μυαλό σας.

Σας φοβίζει και σας ενθουσιάζει ταυτόχρονα και θα μπορούσε να κάνει τα μαλλιά στο πίσω μέρος του λαιμού σας να σηκωθούν και να προκαλέσει ανατριχίλα στη σπονδυλική σας στήλη. Νομίζετε ότι είναι τρομακτικό, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον.

Έχετε την επιθυμία να εξερευνήσετε το άγνωστο και μια περιέργεια που θα μπορούσε να βάλει τον οποιονδήποτε σε μπελάδες. Έχετε μια ερευνητική προσωπικότητα και έχετε την τάση να ακολουθείτε τα πάντα μέχρι το τέλος.

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr
ΠΗΓΗ: truelife.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr