Διάσημος Στιλίστας Αναλαμβάνει να Σουλουπώσει 20 Γυναίκες και το Αποτέλεσμα Είναι Εξωπραγματικό.
Viralman.gr

Διάσημος Στιλίστας Αναλαμβάνει να Σουλουπώσει 20 Γυναίκες και το Αποτέλεσμα Είναι Εξωπραγματικό.

Γεννημένος στη Λευκορωσία, ο στυλίστας Yevgeny Zhuk, είναι ένας από τους καλύτερους στο αντικείμενο. Έχει μετακομίσει στη Μόσχα της Ρωσίας για να ανοίξει το δικό του κατάστημα. Προσφέρει κουρέματα και μακιγιάζ.

Μεταμορφώσεις: Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε, για να ξέρετε ότι φαίνεστε πανέμορφες και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Μια ώθηση προς την αυτοπεποίθηση από ένα καλό κούρεμα ή κάποια ωραία ρούχα δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ένας καλός στιλίστας μπορεί επηρεάσει σημαντικά την ευτυχία ενός ατόμου.

Μεταμορφώσεις:

Μπορεί να δώσει σε μια γυναίκα μια επιπλέον γοητεία. Εκτός από το δικό του κατάστημα ομορφιάς, είναι επίσης ο οικοδεσπότης για πολλές τηλεοπτικές εκπομπές ομορφιάς. Αυτό του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε εξοπλισμό και μια ομάδα ειδικών στο χώρο για να επιτύχει μερικές από τις πιο ακραίες μεταμορφώσεις.

Ο Yevgeny είναι πλέον ένας εξαιρετικά περιζήτητος στυλίστας, από το έργο του με όνομα «restart» που έγινε διάσημο στη ρωσική τηλεόραση. Μεταμόρφωσε κάποιες γυναίκες τόσο πολύ, που δεν μπορούσαν πλέον να τις αναγνωρίσουν.Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε μερικά από τα καλύτερα έργα του.

# 1


# 2


# 3


# 4 

# 5


# 6


# 7


# 8# 9


# 10


# 11


# 12


# 13


# 14


# 15


# 16


# 17


# 18


# 19


# 20

Διαβάστε επίσης:

Ξυλοδαρμός Γυναίκας: Την Πλάκωσε στο ξύλο επειδή δεν του έφερε τσιγάρα

6 Σημάδια – Καμπανάκια της Οισοφαγικής Παλινδρόμησης που Όλοι Πρέπει να Γνωρίζουμε

Συντήρηση λαχανικών: Πως να κρατήσετε φρέσκες τις ντομάτες σας

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr