Δημήτρης Σκουλός για τον τελικό-φιάσκο του GNTM 2: Χαρήκαμε που έπεσε το σύστημα
Viralman.gr

Δημήτρης Σκουλός για τον τελικό-φιάσκο του GNTM 2: Χαρήκαμε που έπεσε το σύστημα

Δύο νικήτριες ανέδειξε ο τελικός του GNTM που διεξήχθη λίγο πριν τις γιορτές.

Η κατάρρευση του συστήματος της online ψηφοφορίας του κοινού έφερε αυτό το αποτέλεσμα αφού η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ισόπαλες στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής. Η εξέλιξη αυτή έφερε τρομερές αντιδράσεις, ιδιαίτερα στο twitter ενώ έφερε και την παρέμβαση της Tyra Banks, δημιουργό του ριάλιτι.

Ο Δημήτρης Σκουλός, ένας εν των τεσσάρων κριτών, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όσα συνέβησαν. Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων οι ίδιοι χαίρονταν για την εξέλιξη αυτή αφού αυτό σημαίνει δύο συμβόλαια για κάθε φιναλίστ.«Τη βραδιά του τελικού είχαμε μια αστοχία τεχνική. Απ’ ότι ξέρω το κανάλι έδωσε όλη αυτή την ψηφοφορία σε μια μεγάλη αμερικάνικη εταιρεία για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Εμείς χαιρόμασταν γιατί από τη στιγμή που έπεσε το σύστημα, και ας τα βρει το κανάλι με τους Αμερικάνους, αποφασίστηκε να μείνει η ψηφοφορία της επιτροπής, που είχαμε ισοπαλία μέχρι εκείνη την ώρα. Άρα, τι σημαίνει αυτό; Δύο συμβόλαια για κάθε κορίτσι, θα κάνουν δύο καμπάνιες για καλλυντικά, δύο εξώφυλλα στο Madame Figaro, δύο συμβόλαια με ξένο πρακτορείο, οπότε μόνο κέρδος είναι αυτό.Και εμείς εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Όταν ακούς στο αυτί σου ότι έπεσε το σύστημα, οι Αμερικάνοι δεν μας δίνουν ανταπόκριση…» σημείωσε ο Δημήτρης Σκουλός.

πηγη: dailymedia.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr