Δείτε ΤΙ Είδους Μαμά Θα Γίνετε Με Βάση Το Ζώδιο Σας. Οι Σκοπρίνες Θα Ενθουσιαστούν!
Viralman.gr

Δείτε ΤΙ Είδους Μαμά Θα Γίνετε Με Βάση Το Ζώδιο Σας. Οι Σκοπρίνες Θα Ενθουσιαστούν!

1. Υδροχόος

Είναι γνωστές για τη νεανικότητα και το ελεύθερο πνεύμα τους. Είναι εξαιρετικές μητέρες επειδή είναι πολύ ανοιχτές. Είναι συνήθως ενημερωμένες με τα πιο πρόσφατα βιβλία, ταινίες και μουσική.

2. Ιχθύες

Οι μητέρες με αυτό το ζώδιο είναι πολύ προστατευτικές και έχουν πάντα μια άνευ όρων αγάπη για τα παιδιά τους. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να είναι παθητικές-επιθετικές επειδή δεν επικοινωνούν πάντα άμεσα.

Κριός

Οι μητέρες Κριοί αποπνέουν εμπιστοσύνη και ανεξαρτησία. Αγαπούν τα παιδιά τους (φυσικά), αλλά ποτέ δεν θα θυσιάσουν την προσωπική τους ταυτότητα.

Ταύρος

Η μητέρα Ταύρος, είναι πολύ αφοσιωμένη, αλλά και λίγο σκληρή μερικές φορές. Ωστόσο, είναι ένα άτομο που πατάει τα πόδια της στη γη και όταν ξέρει πως όλοι είναι ασφαλείς, τότε είναι εξαιρετικά διασκεδαστική!

ΔίδυμοιΗ μητέρα Δίδυμος είναι γεμάτη ενέργεια. Είναι ένας αρκετά πολύπλοκος χαρακτήρας, αλλά σίγουρα όχι βαρετός. Μπορεί μερικές φορές να είναι αντιφατική, είναι όμως και αρκετά ευέλικτη.

Καρκίνος

Είναι γνωστές για τα μητρικά τους ένστικτα. Aπό μικρή ηλικία σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους και ενώ για άλλα ζώδια μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες, εσείς νιώθετε πως είστε γεννημένες γι’ αυτό.

Λέων

Είναι γνωστές για την παιχνιδιάρικη φύση τους. είναι πολύ δημιουργικές με τα παιδιά τους. Mπορεί βέβαια, μερικές φορές να γίνετε αρκετά αυστηρή και θα περιμένετε από τα παιδιά σας να έχουν μεγάλες επιτυχίες.

Παρθένος

Θα διδάξει την οργάνωση και δομή στα παιδιά της, ώστε μνα αισθάνονται ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Είναι έξυπνες και θα είναι πάντα ενημερωμένες σχετικά με την σωστή ανατροφή των παιδιών τους.

ΖυγόςΗ μητρότητα μπορεί να είναι αυτό το ένα πράγμα που θα σας δώσει την ισορροπία που αποζητάτε συνέχεια. Γεννημένη ως ένα ζώδιο γνωστό για την αναβλητικότητά του, τα παιδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο οργανωμένη.

Σκορπιός

Οι μητέρες Σκορπιοί κατέχουν δύναμη και εσωτερική δύναμη. Τα πρότυπά τους είναι υψηλά και περιμένουν πολλά από τα παιδιά τους. Εννοούν αυτά που λένε και βάζουν πρώτα την οικογένεια, πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Τοξότης

Ως το πιο ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου, η μητρότητα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για εσάς. Είναι ελεύθερα πνεύματα και θα μεταδώσουν στα παιδιά τους διαφορετικές ιδέες.

Αιγόκερως

Είναι ο βράχοι της οικογένειας. Εργάζονται σκληρά για να παρέχουν τα πάντα στα παιδιά τους. Έχουν μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος και θα θέσουν τα κατάλληλα όρια για τα παιδιά τους.

Credit: buzzfeed.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr