Δείτε το πρώτοι... Αυτό θα είναι το νέο, Άγνωστης ονομασίας iPhone X και το iPhone 8 Plus
Viralman.gr

Δείτε το πρώτοι… Αυτό θα είναι το νέο, Άγνωστης ονομασίας iPhone X και το iPhone 8 Plus

Καθώς η στιγμή της παρουσίασης των νέων μοντέλων iPhone πλησιάζει, όλο και περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορούν για αυτά.

Σύμφωνα με τον iOS master, Στηβ Τρούτον – Σμιθ, η μνήμη που θα περιλαμβάνουν τα νέα τηλέφωνα θαμας εκπλήξει. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ειδικός, το άγνωστης ονομασίας iPhone X με την OLED οθόνη καθώς και το iPhone 8 Plus με οθόνη 5,5 ιντσών θα κυκλοφορήσουν με 3 GB RAM ενώ το 4,7 ιντσών IPhone 8 θα περιλαμβάνει 2 GB RAM.

Η συγκεκριμένη διαρροή συμβαδίζει με τους ισχυρισμούς του αξιόπιστου αναλυτή της KGI Securities, Μινγκ Τσι Κούο, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι οι δύο μεγαλύτερες συσκευές θα κυκλοφορήσουν με RAM 3GB, ενώ το μικρότερο iPhone των 4,7 ιντσών θα εξακολουθήσει να έχει 2GB RAM, όπως και τα περισσότερα από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας.

Ο Kούο είχε δηλώσει επίσης ότι η DRAM στα τρία νέα μοντέλα θα είναι ταχύτερη από αυτή των iPhone 7 κατά 10% έως 15% με στόχο την καλύτερη απόδοση στις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας χωρίς ωστόσο αυτό κάτι τέτοιο να μπορεί να επιβεβαιωθεί.Επί του παρόντος, το iPhone 7 Plus έχει RAM 3GB, για την υποστήριξη της κάμερας διπλού φακού ενώ το iPhone 7 διαθέτει RAM 2GB. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και τα δύο νέα μοντέλα, το iPhone X και το iPhone 8 plus θα διαθέτουν κάμερες με διπλό φακό, γεγονός που εν μέρει συμβαδίζει με τις παραπάνω πληροφορίες.

Η Apple θα παρουσιάσει τα τρία νέα iPhones στο event της 12ης Σεπτεμβρίου, με τα ονόματα της συσκευής να είναι αυτά που υποθέτουν τόσο καιρό οι αναλυτές, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο. Το 5,8 ιντσών με οθόνη OLED υψηλής απόδοσης θα ονομάζεται «iPhone X» ενώ οι άλλες δύο συσκευές 4,7 και 5,5 ιντσών με οθόνες LCD και σχέδια παρόμοια με τα υπάρχοντα iPhone 7 και 7 Plus θα ονομάζονται iPhone 8 και iPhone 8 Plus, αντίστοιχα.

Πολλές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το iPhone X κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σχετικά με την διαδικασία αναγνώρισης προσώπους, το λεγόμενο Face ID, την περίφημη μέθοδο πληρωμών, Apple Pay, τα νέα Animoji, τον επεξεργαστή A11 των συσκευών καθώς και το σχεδιασμό και μέγεθός τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το  νέο κινητό τηλέφωνο θα περιλαμβάνει αναγνώριση προσώπου η οποία θα αντικαθιστά το σύστημα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος που χρησιμοποιείτο μέχρι σήμερα. Το Face ID θα χρησιμοποιείται και για τις πληρωμές μέσω Apple Pay. Για την ακρίβεια, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες. Συγκεκρμένα το νέο τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου για την επιβεβαίωση της πληρωμής μέσω Apple Pay και για την ολοκλήρωσή της ο χρήστης θα πρέπει να πατήσει δύο φορές και το πλαϊνό κουμπί, γνωστό κι ως sleep/wake button.Σύμφωνα μάλιστα με συσγκεκριμένες αναφορές υπάρχει περίπτωση η Apple να φέρει την αναγνώριση προσώπου και στα επόμενα iPAd που θα κυκλοφορήσει.Πολύ πιθανό είναι να υπάρχει διαθέσιμη και ασύρματη φόρτηση χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας της. Όπως αναφέρουν κάποιοι αναλυτές η Apple θα επιτρέψει και σε τρίτους την κατασκευή ασύρματων φορτιστών αλλά θα πρέπει να έχουν πιστοποίηση ότι το προϊόν τους ενδείκνυται για iPhone.

Όσο για τα νέα Animoji κάποιοι αναφέρουν ότι θα βασίζονται στις εκφράσεις του προσώπου του χρήστη. Τέλος οι διάταξη των εικονιδίων μετά και την κατάργηση του Home button θα είναι παρόμοια με αυτή του iPad.

Πηγή reader.gr

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr