Οργή στο διαδίκτυο για το Δώρο του ζάπλουτου Μπαμπά στον 12χρονο Γιο του. Δείτε ΤΙ κάνει η Στριπτιζέζ στον μικρό και θα Καταλάβετε...
Viralman.gr

Οργή στο διαδίκτυο για το Δώρο του ζάπλουτου Μπαμπά στον 12χρονο Γιο του. Δείτε ΤΙ κάνει η Στριπτιζέζ στον μικρό και θα Καταλάβετε…

Ένα βίντεο έχει γίνει viral, λόγω της επιλογής ενός εκατομμυριούχου πατέρα να κάνει δώρο στον 12 χρονο γιο του… στρίπερ για να χορέψουν στο μικρό αγόρι για τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο καταγράφηκε στις ΗΠΑ και ο πατέρας του 12χρονου είναι ένας Ισπανόφωνος εκατομμυριούχος. Στην αρχή του βίντεο είναι προφανές, ότι το αγόρι νοιώθει άβολα και δείχνει πολύ ντροπαλό.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι να είναι καθισμένο σε μια καρέκλα, ενώ οι δύο στρίπερ τρίβουν τα στήθη τους στο πρόσωπό του και χορεύουν αισθησιακά μπροστά του.

Λίγο αργότερα, το μικρό αγόρι φαίνεται να είναι γυμνό από τη μέση και πάνω ενώ η στρίπερ λικνίζεται πάνω σε έναν στύλο.Όλα αυτά, μάλιστα, γίνονται μπροστά στον πατέρα του 12χρονου, που συχνά φαίνεται να παρεμβαίνει και να ενθαρρύνει το γιο του να συνεχίσει να χαριεντίζεται με τις ημίγυμνες στρίπερ.

Πολλά σχόλια για το βίντεο γελοιοποίησαν την συμπεριφορά του πατέρα και ορισμένοι μίλησαν ακόμη και για «σεξουαλική κακοποίηση παιδιού».

Ένα άτομο είπε: «Αυτό είναι αηδιαστικό. Το παιδί πρέπει να απομακρυνθεί από τον πατέρα του και ο πατέρας χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη».Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: providr.com

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr