31χρονη Μητέρα Δουλεύει τα Βράδια ως Στρίπερ. Το Πιο Σοκαριστικό για το Παιδί της όμως Είναι...
Viralman.gr

31χρονη Μητέρα Δουλεύει τα Βράδια ως Στρίπερ. Το Πιο Σοκαριστικό για το Παιδί της όμως Είναι…

Η Elle Stanger Elle Stanger Elle Stanger είναι μητέρα, στρίπερ και συγγραφέας ερωτικών βιβλίων. Η 31χρονη από το Portland του Oregon έχει μία 5χρονη κόρη και πιστεύει πως η δουλειά της την κάνει καλύτερο γονιό.

Είπε: «Η φύση της δουλειάς μου ποικίλει. Δουλεύω ως στρίπερ τρεις μέρες την εβδομάδα. Έχω κάνει και webcam. Γράφω ερωτικά μυθιστορήματα και γυρνάω ταινίες μαζί με τον σύντροφό μου.»

«Νιώθω πως η δουλειά μου με κάνει καλύτερη μαμά γιατί έχω περισσότερη ενσυναίσθηση. Αυτό σημαίνει πως είμαι υπεύθυνη για να κάνω το παιδί μου να γίνει ένας καλύτερος άνθρωπος.»

Η περήφανη φεμινίστρια είναι περήφανη για την καριέρα της και αγνοεί τους επικριτικούς γονείς του σχολείου. «Λέω στην κόρη μου από όταν ήταν 3 πως χορεύω σε μαγαζιά.»

«Νομίζω πως οι άνθρωποι δεν πιστεύουν πως μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί σε ένα ασφαλές περιβάλλον επειδή προβάλλουν τους φόβους τους πάνω μου.»

«Δεν δουλεύω μπροστά στην κόρη μου γιατί δεν θέλω να με δει έτσι. Όταν είμαι μητέρα, είμαι μητέρα. Όταν δουλεύω, δουλεύω. Προσπαθώ να μην μπλέκω την δουλειά με την προσωπική ζωή.»Είπε πως θεωρεί το στριπτίζ μία μορφή θεραπείας για τους πελάτες της και πως μετά από έξι μήνες που δούλευε ως στρίπερ έμαθε περισσότερα για τους ανθρώπους από ότι είχε μάθει σε οποιοδήποτε μάθημα ψυχολογίας.

Μεγαλώνοντας, η Elle ήθελε να γίνει αστυνομικός και πήρε πτυχίο στην εγκληματολογία αλλά σταμάτησε αυτήν την δουλειά της όταν έμαθε περισσότερα για τον κόσμο.»

Στράφηκε στην βιομηχανία του έρωτα γιατί ένιωθε πως έτσι θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει καλύτερα με τον κόσμο γύρω της.Ένας υποστηρικτής της Elle και της δουλειάς της είναι ο σύντροφός της, Bryan. Το ζευγάρι είναι μαζί για πάνω από δύο χρόνια αφού ο Bryan έγινε ένας από τους τακτικούς της πελάτες.

Είπε: «Φλέρταρα με τον Bryan στην δουλειά ενώ συνήθως δεν το κάνω. Αλλά μου άρεσε πολύ και του ζητούσα να βγούμε μέχρι που τελικά δέχτηκε.»

Ο Bryan είπε: «Η Elle είναι καλή μητέρα και θα έκανε τα πάντα για την κόρη της. Είναι η πρώτη της προτεραιότητα και η ειλικρίνειά της είναι αυτό που με τράβηξε σε εκείνη όταν έμαθα πως είναι μητέρα.»

«Πιστεύω πως το έργο της βοηθάει την κοινωνία. Πιστεύω πως κάνει πολύ καλό στον κόσμο και πως θεραπεύει πολλούς ανθρώπους. Ξέρω ότι ένιωθα πολύ καλύτερα όταν την έβλεπα στην δουλειά πριν ξεκινήσουμε να βγαίνουμε.»

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr