Δύσκολες Ώρες για Βρέφος 8 Μηνών. Το Σπάνιο Μόσχευμα που Περιμένει η Μητέρα.
Viralman.gr

Δύσκολες Ώρες για Βρέφος 8 Μηνών. Το Σπάνιο Μόσχευμα που Περιμένει η Μητέρα.

Μεταμόσχευση καρδιάς: Παρακολουθώντας το παιδί σας να είναι σοβαρά άρρωστο, μπορεί να κάνει ακόμα και την πιο ήρεμη και αρμονική οικογένεια να καταρρεύσει. Τι θα κάνατε αν δεν υπήρχε τίποτα για να βοηθήσετε το παιδί σας να γίνει καλύτερα;

Μεταμόσχευση καρδιάς: Ποιο είναι το πρόβλημα της Automn

Μερικές φορές, όσο κι αν προσπαθείτε, ανεξάρτητα από το αν το θέλετε, δεν είναι απλά εφικτό. Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών και η οικογένειά της από το Tallahassee έχασαν σχεδόν τα πάντα για να βρίσκονται κοντά στο μωρό τους. Η Automn Fox μόλις 8 μηνών, χρειάζεται μεταμόσχευση καρδιάς για να επιβιώσει.

Το μικρό κορίτσι κρατιέται στην ζωή με μηχανήματα υποστήριξης σε μια καρδιαγγειακή κλινική και έχει ζήσει όλες τις μέρες της ζωής της συνδεδεμένη με ένα πλήθος από σωληνάρια.

Κανείς δεν ξέρει πόσο θα χρειαστεί να περιμένει η οικογένεια για έναν δωρητή. Γεννήθηκε 8 εβδομάδες νωρίτερα από ότι έπρεπε.

Μεταμόσχευση καρδιάς: Από ποια προβλήματα πάσχει η Automn

Η Automn είδε το φως για πρώτη φορά τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Ωστόσο, γεννήθηκε με αρκετά σοβαρά θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων γενετικών προβλημάτων και αιμορραγιών του εγκεφάλου.

«Δεν κατάφερα να τη δω», είπε η μητέρα της, Nicole Smith. «Πριν εννέα μέρες κατάφερα να την κρατήσω».

Πέρα από όλα αυτά, η οικογένεια διαπίστωσε ότι η Automn είχε καρδιακά προβλήματα και χρειαζόταν να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς.

Σύμφωνα με τη μητέρα, μπορεί να πάρει από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να πάρει η κόρη της μια νέα καρδιά. Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια, ότι η καρδιά της μικρής λειτουργούσε μόνο στο 25% περίπου της κανονικής λειτουργίας.Τα τρία προβλήματα υγείας που έχει είναι τελείως ασύνδετα.

Δυστυχώς, η οικογένεια έπρεπε να θυσιάσει την επιχείρηση τους, το σπίτι και το αυτοκίνητο τους για να είναι στο πλευρό του κοριτσιού. Μετά τη γέννηση της Automn, η οικογένεια βρέθηκε να ταξιδεύει διαρκώς αφού τα υπόλοιπα παιδιά τους ήταν σε άλλη περιοχή. Το κόστος του φαγητού και της βενζίνης είχε αυξηθεί πολύ για την οικογένεια.

Μεταμόσχευση καρδιάς: Οι οικογένεια αντιμετωπίζει δυσκολίες

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν ένας αγώνας για όλη την οικογένεια. Η Nicole είπε ότι δεν είχε καμία ένδειξη ότι το μωρό της θα έχει επιπλοκές, πριν γεννηθεί.

Για να σωθεί η ζωή της Automn, πρέπει να πεθάνει ένα άλλο παιδί ηλικίας μέχρι ενός έτους για να βρουν μια καρδιά.

Για κάθε μέρα που το βρέφος παραμένει στο μηχάνημα υποστήριξης, η οικογένειά της πρέπει να παλεύει με τα καθημερινά έξοδα.

Για την Nicole, οι μέρες αρχίζουν νωρίς το πρωί και δεν τελειώνουν μέχρι αργά.Κάθε μέρα, ξυπνάει στις 5:00 το πρωί για να πάει ο σύζυγό της στην δουλειά του, τα παιδιά της στο σχολείο και στη συνέχεια να έχει όσο χρόνο μπορεί για να πάει στο νοσοκομείο.

Όταν γυρίζει πίσω στο σπίτι, κάνει επανειλημμένες κλήσεις για να ελέγξει την κόρη της.

Η Nicole επιβιώνει με μόλις τέσσερις ώρες ύπνου κάθε βράδυ.

Η οικογένεια δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe για να προσπαθήσει να συγκεντρώσει κεφάλαια για ιατρικά έξοδα που δεν καλύπτονται από ασφάλιστρα καθώς και έξοδα διαβίωσης.

Η Nicole ελπίζει ότι οι δωρεές θα της επιτρέψουν να είναι στο πλευρό της Automn όλο το εικοσιτετράωρο.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη για ζωή: Μικρό κορίτσι παλεύει με τον καρκίνο 4ου σταδίου

Έφηβη με καρκίνο: Τραγική εξέλιξη για την έφηβη που κατάφερε να μείνει ζωντανή ώστε να γεννήσει

Έκαψαν την σκηνή ενός άστεγου ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα ο ίδιος

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr