Εκπληκτικό: Οι γιατροί ξεκίνησαν την Καισαρική τομή και έφεραν το Μωρό της στον κόσμο. Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους όταν το Εξέτασαν
Viralman.gr

Εκπληκτικό: Οι γιατροί ξεκίνησαν την Καισαρική τομή και έφεραν το Μωρό της στον κόσμο. Δεν Πίστευαν στα Μάτια τους όταν το Εξέτασαν

H απόκτηση ενός μωρού είναι μια μεγάλη ευθύνη. Όλοι οι γονείς στον κόσμο γνωρίζουν ότι η ανατροφή των παιδιών είναι μια κουραστική δουλειά για όλο το εικοσιτετράωρο.

Αλλά αυτό που είναι απλά εξάντληση για άλλους γονείς, είναι σχεδόν αδύνατο για την Sheree Psaila. Η 22χρονη νεαρή γυναίκα γεννήθηκε με συγγενή πολλαπλή αρθρογρύπωση, με δυσκαμψία στις αρθρώσεις της, που την εμποδίζει να χρησιμοποιεί πόδια ή χέρια, εξαιτίας μυϊκής ατονίας. Οι γονείς της είχαν προειδοποιηθεί όταν γεννήθηκε πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επιβιώσει παραπάνω από ένα χρόνο.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εγχειρήσεων, οι γιατροί ήταν στην ευχάριστη θέση να αναφέρουν ότι η Sheree θα επιβιώνε, αν και θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της σε αναπηρικό καροτσάκι. Αλλά η Sheree είχε μεγάλη αποφασιστικότητα και θέληση για ζωή. Όταν ήταν πέντε χρονών, η Sheree έκανε τα πρώτα της βήματα και συνέχισε να αγωνίζεται για μια «φυσιολογική» ζωή. Αποφοίτησε από το λύκειο και ξεκίνησε ένα πρόγραμμα σπουδών σε τεχνικό κολέγιο.

Εκεί γνώρισε τον Chris, ο οποίος κατανόησε πως είναι να ζει με καθημερινές προκλήσεις. Το κάτω μέρος της σπονδυλικής του στήλης είχε καταστραφεί από μια γενετική διαταραχή που είχε κληρονομήσει. Η Sheree και ο Chris ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν το 2015 και ήξεραν ότι ήθελαν να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια.

Δυστυχώς, η πρώτη εγκυμοσύνη της Sheree κατέληξε σε αποβολή. Οι γιατροί της είπαν ότι ήταν απίθανο να αποκτήσει ποτέ δικά της παιδιά. «Αλλά δεν μου έλεγαν ποτέ τον λόγο», είπε ο Sheree. Προσπάθησαν ξανά και έζησαν 9 μαγικούς μήνες μαζί μέχρι που……ο μικρός Hayden γεννήθηκε με καισαρική τομή. Το όμορφο μωρό τους ζύγιζε 2,5 κιλά κατά τη γέννηση του και ήταν απόλυτα υγιές. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι κληρονόμησε οποιαδήποτε γενετική διαταραχή από τους γονείς του.

Η Sheree συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι η ανατροφή του παιδιού. Μετά βίας μπορεί να κρατήσει το μωρό της, επειδή τα χέρια της είναι τόσο αδύναμα. «Μερικές φορές, όταν κλαίει, θα πρέπει να περιμένω μέχρι κάποιος να τον βάλει στην αγκαλιά μου», είπε.Ευτυχώς, ο Chris και ένα άλλο άτομο την βοηθάνε και οι δύο γονείς είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη στο νέο τους ξεκίνημα!

ΠΗΓΗ

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr