Επαγγελματίας Αισθητικός Αποκαλύπτει το Κόλπο για να Κάνεις το Τέλειο Γαλλικό Μανικιούρ.
Viralman.gr

Επαγγελματίας Αισθητικός Αποκαλύπτει το Κόλπο για να Κάνεις το Τέλειο Γαλλικό Μανικιούρ.

Γαλλικό μανικιούρ: Υπάρχουν τόσα πολλά δημιουργικά και συναρπαστικά σχέδια νυχιών εκεί έξω, αλλά αν έχετε συνέντευξη για δουλειά, παντρεύεστε ή πρέπει να πάτε σε κάποια επίσημη εκδήλωση, ένα είναι το στυλ που πρέπει να διαλέξετε. Το γαλλικό μανικιούρ!

Γαλλικό μανικιούρ:

Αυτή η παραδοσιακή εμφάνιση είναι κλασική και σας βοηθάει να δείχνετε συγκροτημένο άτομο χωρίς πολλά φανταχτερά πράγματα.

Το υπέροχο αυτό στυλ μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο, αλλά δεν είναι τόσο, χάρη σε μια youtuber. Μας δείχνει έναν διαφορετικό τρόπο να κάνετε μόνες σας το τέλειο γαλλικό μανικιούρ χωρίς ιδιαίτερο χρόνο ή κόπο. Αφού παρακολουθήσετε το βίντεο, θα μπορείτε να κάνετε πάντα ένα τέλειο και κομψό μανικιούρ.

Γαλλικό μανικιούρ: Τι ακριβώς να κάνετε

Ξεκινήστε με μια βασική στρώση μόνο στις άκρες των νυχιών σας. Το κάνετε αυτό για να προστατέψετε το φυσικό σας νύχι.

Στη συνέχεια, ζωγραφίστε την άσπρη άκρη στο νύχι σας για να δημιουργήσετε το χαρακτηριστικό υπογραφή του μανικιούρ αυτού. Αυτό μπορεί να περιμένατε να είναι το πιο αγχωτικό κομμάτι, αλλά με αυτή την τεχνική δεν ισχύει το ίδιο.Ζωγραφίστε την άκρη του νυχιού σας λευκή, χωρίς να ανησυχείτε αν είναι εντάξει ή όχι. Θα βουτήξετε μια μικρή βούρτσα σε υγρό αφαίρεσης βερνικιών και αμέσως μετά την δημιουργία των λευκών άκρων, χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι για να δημιουργήσετε μια καμπύλη, κατά μήκος της άκρης του νυχιού σας.

Γαλλικό μανικιούρ: Αν κάνατε λάθος, διορθώνεται

Για οποιαδήποτε μικρή αστοχία, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα ή μια λεπτή βούρτσα βουτηγμένη σε αφαίρεσης βερνικιών νυχιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία αυτά για να συμπληρώσετε λευκό όπου υπάρχουν προφανή κενά στα νύχια.

Για να μάθετε τα τελευταία δύο κρίσιμα βήματα, δείτε το βίντεο της Cute Polish παρακάτω! Εμπιστευτείτε μας!Διαβάστε επίσης:

Μάχη για ζωή: Το μικρότερο κοριτσάκι που κατάφερε να επιβιώσει – Ζύγιζε 245 γραμμάρια

Φράξιμο αρτηριών: 12 τροφές που πρέπει να αποφεύγεται, αν θέλετε να ξεβουλώσετε τις αρτηρίες σας

Νεκρή η 5χρονη που Εξαφανίστηκε από το Σπίτι της την Τρίτη το Βράδυ. Την Σκότωσε ο Θείος της.

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr