Έπαιζαν στο Προαύλιο του Σχολείου όταν ένας Μικρός Έβγαλε ένα Ξίφος. Το Βίντεο θα σας Σοκάρει!
Viralman.gr

Έπαιζαν στο Προαύλιο του Σχολείου όταν ένας Μικρός Έβγαλε ένα Ξίφος. Το Βίντεο θα σας Σοκάρει!

Ένα αγόρι από την Κίνα πέθανε χθες μετά από ξίφος που άνηκε σε έναν συμμαθητή του, κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος. Ο 13χρονος μαθητής, που ονομάζονταν Guo Sheng, λέγεται ότι έπαιζε με τον συμμαθητή του που είχε φέρει το όπλο μαζί του. Ο Guo πέθανε σύντομα μετά την κοφτερή λεπίδα του συμμαθητή του.

Το περιστατικό κρίθηκε ως ατύχημα από την περιφερειακή κυβέρνηση, το σχολείο και την αστυνομία, αλλά οι γονείς του Guo και το ευρύ κοινό διαφωνούν.

Το σπαθί ανήκε σε έναν οκτάχρονο μαθητή, με το όνομα Li, ο οποίος φοιτά σε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Changning της επαρχίας Χουνάν. Ο Li έπαιζε με τον Guo κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος σε μάθημα φυσικής αγωγής το πρωί της 12ης Δεκεμβρίου. Αναφέρθηκε ότι Li έχασε τη λαβή του και τυχαία χτύπησε την πλάτη του Guo.Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν το προσωπικό της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Quan Feng, κάλεσε την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και την αστυνομία. Ο Guo είχε κηρυχθεί νεκρός όταν έφτασαν οι γονείς του.

Η κομητεία της Changning ανακοίνωσε σε δήλωση ότι το περιστατικό ήταν ατύχημα. Ωστόσο, οι γονείς του Guo ισχυρίστηκαν ότι το περιστατικό δεν ήταν «ατύχημα». Οι γονείς έγραψαν σε μέσο κοινωνικής ενημέρωσης: «Κανένας δεν νοιάστηκε για το γιο μου και κανένας γιατρός δε φάνηκε».

«Είχαν περάσει πέντε ώρες και το προσωπικό του σχολείου αρνήθηκε να μας δει και να μας δώσει μια εξήγηση». Οι χρήστες του διαδικτύου υποστήριξαν ότι η ενέργεια του Li ήταν σκόπιμη και όχι «τυχαία». «Εάν το σπαθί είχε γλιστρήσει από ατύχημα, πώς μπόρεσε να είχε τόση δύναμη για να μαχαιρώσει ένα σώμα και να προκαλέσει θάνατο»;Τα κινεζικά κοινωνικά μέσα μοιράζονταν το στιγμιότυπο ενός υποτιθέμενου εγγράφου που υπέγραψαν το σχολείο και οι γονείς του Guo, υποδεικνύοντας ότι η τοπική κυβέρνηση προσπάθησε να διευθετήσει το ζήτημα.

Το σχολείο της Quan Feng και η τοπική κυβέρνηση συμφώνησαν να καταβάλουν 790.000 γιουάν (89.333 λίρες) στους γονείς του Guo ως αποζημίωση. Το περιστατικό δημιούργησε επίσης ανησυχίες, σχετικά με την ασφάλεια των όπλων που χρησιμοπούνται από τα παιδιά στο σχολείο.

Credit: dailymail.co.uk

Read More
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr