Η επίλεκτη ομάδα Κ: Αυτοί είναι οι 7 κομάντος που θα ριχτούν πρώτοι στη μάχη αν συγκρουστούμε με τους Τούρκους [εικόνες]
Viralman.gr

Η επίλεκτη ομάδα Κ: Αυτοί είναι οι 7 κομάντος που θα ριχτούν πρώτοι στη μάχη αν συγκρουστούμε με τους Τούρκους [εικόνες]

Οι Τουρκικές προκλήσεις έρχονται μαζί με τις πυρκαγιές, πιστές στο ραντεβού τους κάθε καλοκαίρι. Οι λόγοι μπορεί κάθε φορά να αλλάζουν το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο. Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν Σουλτάνος κάνοντας γεώτρηση σε σημείο που η Αθήνα θεωρεί ότι ανήκει στην ελληνική ΑΟΖ.

Ανεξάρτητα από τις κυρώσεις που μπορεί να έχει η Τουρκία γι’ αυτές τις κινήσεις της το φιλοπολεμικό κλίμα που διατηρεί βρίσκει και στην Ελλάδα κάποιους θιασώτες. Το αποτέλεσμα είναι να συζητιέται έντονα ακόμα και το πιο απίθανο σενάριο, αυτής της ελληνοτουρκικής σύγκρουσης.

Ένα τέτοιο θέμα μόνο σαν αστείο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, ευτυχώς για το έθνος όμως υπάρχουν κάποιες λαμπρές ηγετικές φυσιογνωμίες που θα βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή και θα ρίχνονταν στην εμπροσθοφυλακή για να αμυνθούν των πατρίων εδαφών.

Οι 7 αυτοί κομάντο σαν έτοιμοι από καιρό θα έκαναν τους Έλληνες να νιώσουν πιο ασφαλείς, εξασκώντας ο καθένας τη δική του πολεμική εξειδίκευση.

Αυτοί είναι οι 7 κομάντος που θα ριχτούν πρώτοι στη μάχη αν συγκρουστούμε με τους Τούρκους

Μένιος Φουρθιώτης


Το νεροπίστολό του θα είναι γεμάτο με υαλουρονικό οξύ. Όσο να ‘ναι οξύ είναι αυτό. Αν πετυχαίνει στα μάτια τους Τούρκους θα τσούξουν λίγο.Άδωνις Γεωργιάδης


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να μην ηγηθεί του στρατεύματος ξηράς, αφού ο ίδιος θα έχει εξοπλίσει τους Έλληνες φαντάρους με τα νανοβιονικά γιλέκα που πουλούσε στο τηλεοπτικό του παζάρι και τα έκανε να μοιάζουν αδιαπέραστα.

Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου


Με ειδικά διαμορφωμένο ποδήλατο, οπλισμένο σαν αστακός, θα είναι η έκπληξη που δεν περίμενε κανείς στο τουρκικό Πεντάγωνο. Όλα θα πάνε κατ’ ευχήν αρκεί να μην επιχειρήσει να φτιάξει πάλι την αλυσίδα εν κινήσει.

Σπύρος Μπιμπίλας


Ο ίδιος υποστηρίζει ότι μοιάζει στον Μέγα Αλέξανδρο. Τι παραπάνω θέλουμε για να τρομάξουν οι Τούρκοι; Έναν σωσία του μεγαλύτερου Έλληνα στρατηλάτη της ιστορίας να ιππέύει τον Βουκεφάλα του απέναντι στα τουρκικά τανκς.Πάνος Καμμένος


Ο προσφάτως αδυνατισμένος Πάνος Καμμένος θα γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν. Ο δικός μας τοπ πιλότος που θα φτάσει μόνος ως την Άγκυρα, σαν άλλος Λουκ Σκάιγουόκερ που πάει να διαλύσει το Ντεθ Σταρ του Ερντογάν.

Κυριάκος Βελόπουλος


Με τον σταυρό στο χέρι, που σκάλισε και του άφησε ο ίδιος ο Ιησούς, αλλά και τα ρωσικά πυρηνικά στην πλάτη, δώρο του ίδιου του κολλητού του του Πούτιν, ο Κυριάκος Βελόπουλος θα γίνει το δικό μας κινητό Τσέρνομπιλ, έτοιμο να εξαφανίσει κάθε ζώσα τουρκική απειλή.

Κώστας Πρέκας


Επιτέλους θα του δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσει, αυτήν την φορά ως πραγματικότητα, τον ρόλο του στην ταινία ΟΧΙ ως υπολοχαγός Δημήτρης Νικολάου. Απλά θα φωνάξει «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕΕΕΕ. ΕΛΑΤΕΕΕΕΕ» όχι στους Ιταλούς και τους Γερμανούς Ναζί αλλά σε Τούρκους. Μικρή διαφορά για έναν τόσο μεγάλο μαχητή.

πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr