Επίπεδο Δάπεδο. Ούτε η αχτένιστη και "ερεθισμένη" Μπακοδήμου δεν κατάφερε να σώσει το «Power of Love 2»
Viralman.gr

Επίπεδο Δάπεδο. Ούτε η αχτένιστη και «ερεθισμένη» Μπακοδήμου δεν κατάφερε να σώσει το «Power of Love 2»

Δεν ξέρω αν είναι μόνο δική μου αίσθηση…

Δεν το νομίζω αν κρίνω απο τα σχόλια στα σόσιαλ μίντια. Προφανώς και ο κόσμος έχει κριτήριο. Και εκεί που καταλήγουν όλοι είναι πως πάντα το δεύτερο μέρος ενός πετυχημένου ριάλιτι είναι «φτηνό» και «δεύτερο».

Όπως τα μεγάλα σουξέ. Κανείς καλλιτέχνης δεν καταφέρνει μεγαλύτερο σουξέ μετά απο ένα που προηγήθηκε.

Και πάμε στους χαρακτήρες. Στους τηλεοπτικούς εθελοντές με εβδομαδιάιο μεροκάματο 600 ευρώ για να κάνουν τί; Για να ακολουθούν τον βασικό κανόνα του αχαμνοξύστη που το παίζει κάποιος.

Είναι λίγο γελοίο να σε ρωτάνε τι δουλειά κάνεις και να απαντάς «πρώην ιδιωτικός υπάλληλος». Όταν λές «πρώην»; Όταν λές «ιδιωτικός υπάλληλος; Όταν έχεις χτυπήσει τατουάζ στη δεξιά παλάμη σου το σήμα του Air Jordan… και είσαι 36 ετών… τότε αδερφέ πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω μέσα σου… και όχι να βγείς στον αέρα. Με αγάπη πάντα.

Είναι επίσης γελοίο να θεωρείται πρότυπο νλεου κοριτσιού για την Ελλάδα το 2018, η γυναίκα με το φρύδι τατουάζ και το υπερβολικό μακιγιάζ.

Θα μου πείτε τώρα. Ήταν πρεμιέρα και έπρεπε οι κιουρίες να είναι «γκραντέ».

Αλλά είναι τελικά έτσι; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ.Εγώ βλέπω τα κορίτσια να το ζούν. Τα βλέπω πολύ πιο προσεκτικά. Διάβασαν πολύ καλά το μάθημα τους και μπαίνουν ψιλιασμένα. Αν κανείς μπεί στα προφίλ τους στο Ίνσταγκραμ θα «διαβάσει» την τεράστια ανάγκη τους να γίνουν απο «μηδενικά»… νούμερα.

Λίγο πιο πέρα σε αλφαβητική σειρά και τα αγόρια. Το κάστινγκ «ψώνισε» απο το ίδιο ράφι. Μη χαλάσει η συνταγή ε;

Μια ομάδα αχαμνοξυστών αγοριών που δεν ψάχνουν την αγάπη. Τη δημοσιότητα ψάχνουν για να ξεφύγουν απο την μιζέρια και την μικροαστική νοοτροπία τους.

Και αυτά δεν είναι τα πραγματικά πρότυπα των σύγχρονων αντρών στην Ελλάδα το 2018. Σας διαβεβαιώνω.

Αυτά είναι απλά κρεατάκια στην μηχανή του Ατζούν. Την ίδια μηχανή που παράγει και νικητές σε ριάλιτι τραγουδιών η μόδας που μετά απο δυο μήνες δεν θυμόμαστε…

Τελικά ο Τούρκος το κατάλαβε… το «διάβασε» και το μοσχοπουλάει.Τι θέλει ο Έλληνας; Την αρπαχτή… το Fast food σε όλα τα επίπεδα. Αυτό παράγει. Γι΄αυτό τον πληρώνει ο Αλαφούζος. Με λεφτά ή μετοχές δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει πώς το δάπεδο αυτού του 2ου κύκλου δεν «σβήστηκε» απο την ξεμαλλιασμένη και συνάμα ερεθισμένη Μπακοδήμου…

Κρίμα…Και ακόμη μεγαλύτερο κρίμα που ελέω δουλειάς θα πρέπει να αφιερώσω χρόνο σε αυτή την τηλεοπτική χαβούζα του δήθεν έρωτα.

Γιατί ο έρωτας και τα γούστα δεν φαίνονται στα σόσιαλ μίντια. Δεν διαφημίζονται… και δεν αναζητούνται και καλά σε «σπίτια αγάπης».

Οι παλιότεροι χαρακτήριζαν ως «σπίτια αγάπης» εκείνα που έμπαιναν παιδιά και έβγαιναν άντρες…

Πλεόν κι αυτό… έχει χάσει την αξία του.

Πηγη nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Viralman.gr